Publikačný výstup

Microbiological changes in non-eviscerated pheasants and their influence on composition and quality of meat during cold storage.

Informácie o publikácii

Zápis:
KOVALIKOVÁ, Miroslava - PIPOVÁ, Monika - LACIAKOVÁ, Anna - JEVINOVÁ, Pavlína - CEHLÁR, Ján - LAZÁR, Peter - PAULSEN, Peter - WINKELMAYER, Rudolf. Microbiological changes in non-eviscerated pheasants and their influence on composition and quality of meat during cold storage. In: . IV INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON WILD FAUNA.PROGRAMME AND ABSTRACRS. 1. vydanie Košice : WAVES SLOVAKIA, 2005. ISBN 80-8077-019-0, s. 48.
Rok vydania:
2005
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
KOVALIKOVÁ Miroslava
0 %
LACIAKOVÁ Anna
0 %
CEHLÁR Ján
0 %
PAULSEN Peter
0 %
WINKELMAYER Rudolf
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
TRÁVNIČEK Milan
Vydanie:
IV INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON WILD FAUNA.PROGRAMME AND ABSTRACRS
VYSOKÉ TATRY NATIONAL PARK, TATRANSKÁ LOMNICA, SLOVAKIA, 4-9 SEPTEMBER 2005
s. 48
Vydavateľ:
WAVES SLOVAKIA
Číslo vydania:
1. vydanie
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-8077-019-0
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický