Publikačný výstup

THE INFLUENCE OF PROBIOTIC PREPARATION....

Informácie o publikácii

Zápis:
LINK, Róbert - NOVOTNÝ, Jaroslav - KOVÁČ, Gabriel. THE INFLUENCE OF PROBIOTIC PREPARATION.... In: . RISK FACTORS OF FOOD CHAIN. Proceeding Book (Abstracts) of 6-th International Scientific Conference, October 12-th,2006 Nitra. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. ISBN 80-8069-759-0, s. 24.
Rok vydania:
2006
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
MASSANYI Peter
Vydanie:
RISK FACTORS OF FOOD CHAIN. Proceeding Book (Abstracts) of 6-th International Scientific Conference, October 12-th,2006 Nitra
s. 24
Vydavateľ:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-8069-759-0
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický