Publikačný výstup

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP). Výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov..

Informácie o publikácii

Zápis:
ONDREJKA, Róbert - TUREK, Peter - ROVNÝ, Ivan. Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP). Výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov.. Rec. 851 01 Bratislava : EPOS, 2004. ISBN 80-8057-605-X, 279 s.
Rok vydania:
2004
Kategória:
BAB - Odborné knižné publikácie vydané v domácich vydavateľstvách
Autori:
ROVNÝ Ivan
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydavateľ:
EPOS
Miesto vydania:
851 01 Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-8057-605-X
Rozsah:
279 s.
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský