Publikačný výstup

The vacuum packing effect on the tenderisation process in beef muscle.

Informácie o publikácii

Zápis:
ZABORSKIENE, Gintare - TUREK, Peter - DIČÁKOVÁ, Zuzana. The vacuum packing effect on the tenderisation process in beef muscle. In: MAISTO MOKSLAS: MAISTO SAUGOS, KOKYBÉS, KONKURENCINGUMO PROBLEMOS IR PERSPEKTYVOS Kaunas - 2006. Kaunas, 2006. 2006. ISBN 9955-675-01-2, s. 63-64.
Rok vydania:
2006
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:
ZABORSKIENE Gintare
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
MAISTO MOKSLAS: MAISTO SAUGOS, KOKYBÉS, KONKURENCINGUMO PROBLEMOS IR PERSPEKTYVOS Kaunas - 2006
s. 63-64
Miesto vydania:
Kaunas
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
9955-675-01-2
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický