Publikačný výstup

Sledovanie biogénnych amínov a voľných aminokyselín v mäse diviny počas skladovania : [Determination of biogenic amines and free amino acids in game meat during storage]

Informácie o publikácii

Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAULSEN, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel - SOKOL, Jozef. Sledovanie biogénnych amínov a voľných aminokyselín v mäse diviny počas skladovania : [Determination of biogenic amines and free amino acids in game meat during storage] In: Hygiena alimentorum XXIV - hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. Zborník prednášok a posterov 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. s. 177-179.
Rok vydania:
2003
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
PAULSEN Peter
0 %
SOKOL Jozef
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BYSTRICKÝ Pavel, NAGY Jozef, MÁTÉ Dionýz
Vydanie:
Hygiena alimentorum XXIV - hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. Zborník prednášok a posterov 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry
Zborník prednášok a posterov 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry
S. 177-179
Vydavateľ:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
 

Ohlasy:

2011-2011: [3] AlLI, M.A. - POORTVLIET, E. - STRÖMBERG, R. - YNGVE, A. Polyamines in foods: development of a food database. In Food & Nutrition Research. eISSN 1654-661X, 2011, vol. 55, p. 5572. Dostupn0 na internete: [http://www.foodandnutritionresearch.net/index.php/fnr/article/view/5572].