Bod mrznutia - dôležitý faktor v kvalite mlieka.
Informácie o publikácii
Zápis:
KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOTTFER, Ladislav - SKALICKÁ, Magdaléna - KOTTFEROVÁ, Jana - STARUCH, Ladislav. Bod mrznutia - dôležitý faktor v kvalite mlieka. In: Laboralim 2003. 1. vyd. Bratislava : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV, 2003. 2003. ISBN 80-227-1887-4, s. 218-219.
Rok vydania:
2003
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
0 %
KOTTFER Ladislav
0 %
0 %
STARUCH Ladislav
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Laboralim 2003
Zborník prednášok z XIV. Medzinárodnej konferencie o analytických metódach v potravinárstve, konanej v dňoch 18. a 19. februára 2003 v Banskej Bystrici
s. 218-219
Vydavateľ:
Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-227-1887-4
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský