Publikačný výstup

Využitie ATP ako detektora rizikových faktorov v potravinách.

Informácie o publikácii

Zápis:
KOTTFEROVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika - HVOZDÍK, Anton - ONDRAŠOVIČOVÁ, Oľga - KORÉNEKOVÁ, Beáta - SKALICKÁ, Magdaléna. Využitie ATP ako detektora rizikových faktorov v potravinách. In: Rizikové faktory potravového reťazca. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2003. ISBN 80-8069-282-3, s. 64-65.
Rok vydania:
2003
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Rizikové faktory potravového reťazca
Zborník vedeckých prác z 3. medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra 3. december 2003
s. 64-65
Vydavateľ:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-8069-282-3
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský