Publikačný výstup

Effect of microwave heating on lipid oxidation of poultry meat.

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - SOKOL, Jozef - TUREK, Peter. Effect of microwave heating on lipid oxidation of poultry meat. In: Hygiena alimentorum XXIV - poultry, eggs, fish and game-sources of safe foods. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. 2003. ISBN 80-88985-93-5, s. 71-74.
Rok vydania:
2003
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Hygiena alimentorum XXIV - poultry, eggs, fish and game-sources of safe foods
Proceedigns of lectures and posters, June 4-6, 2003, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry, Slovakia
s. 71-74
Vydavateľ:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-88985-93-5
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický