Organoleptic characteristics of some products produced from soya, wheat proteins and fermented rice.
Informácie o publikácii
Zápis:
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - MARCINČÁKOVÁ, Dana - DITTRICHOVÁ, Helena - SABOLOVÁ, Gabriela. Organoleptic characteristics of some products produced from soya, wheat proteins and fermented rice. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone 2004. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s. 53.
Rok vydania:
2004
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
0 %
0 %
DITTRICHOVÁ Helena
0 %
SABOLOVÁ Gabriela
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone 2004
Proceedings of abstracts
s. 53
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-8077-000-X
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický