Publikačný výstup

Principles of food hygiene and their using in the qualification and flexibility up-grade of the human resources in a dairy sector.

Informácie o publikácii

Zápis:
DUDRIKOVÁ, Eva - BURDOVÁ, Oľga - MAĽA, Pavel. Principles of food hygiene and their using in the qualification and flexibility up-grade of the human resources in a dairy sector. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone 2004. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s.59.
Rok vydania:
2004
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
BURDOVÁ Oľga
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone 2004
Proceedings of abstracts
s.59
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-8077-000-X
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický