Komisia pre vytváranie, úpravu a periodické hodnotenie ŠP trh a kvalita potravín, bezpečnosť krmív a potravín, hygiena potravín, rodinný farmár
Personálne obsadenie
predseda
Katedra hygieny, technológie a zdravotnej bezpečnosti potravín
členovia
Študijné oddelenie
Katedra hygieny, technológie a zdravotnej bezpečnosti potravín
Katedra farmakológie a toxikológie
Katedra morfologických disciplín
Katedra hygieny, technológie a zdravotnej bezpečnosti potravín
Katedra verejného veterinárskeho lekárstva a welfare zvierat
Katedra hygieny, technológie a zdravotnej bezpečnosti potravín
Katedra výživy a chovu zvierat
Katedra epizootológie, parazitológie a ochrany spoločného zdravia
Klinika prežúvavcov
Katedra výživy a chovu zvierat
Katedra hygieny, technológie a zdravotnej bezpečnosti potravín
Klinika ošípaných
Katedra hygieny, technológie a zdravotnej bezpečnosti potravín
Katedra hygieny, technológie a zdravotnej bezpečnosti potravín
Katedra biológie a fyziológie
Regionálna veterinárna a potravinová správa Bardejov
Keľo a synovia, s. r. o. (spolumajiteľ)
Slovenská poľnohospodárska a potravinárska komora (predseda)
Zväz chovateľov oviec a kôz (riaditeľ správneho útvaru)
Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach (študent)
Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach (študent)
Dátum poslednej zmeny v databáze: 01. 09. 2023
Základným poslaním komisie pre vytváranie, úpravu a periodické hodnotenie študijného programu pre účely zabezpečenia kvality vysokoškolského vzdelávania je zabezpečiť také postupy vytvárania, úpravy a periodického hodnotenia študijného programu aj výberu vyučujúcich predmetov, ktoré sú v súlade so štandardami pre vnútorný systém zabezpečovania kvality vysokoškolského vzdelávania a štandardami pre študijný program SAAVŠ