Year
Cat
Year
Category
Publication
2018
AFD
2018
AFD
MARUŠČÁKOVÁ, Ivana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - POPELKA, Peter. Štandardizácia prípravy primokultúry z čreva pstruha dúhového [Standardization of preparation primary culture from the gut of rainbow trout]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 325-328.
2018
AFD
2018
AFD
POPELKA, Peter - ŠULEKOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína. Vplyv balenia na fyzikálno-chemické a mikrobiologické ukazovatele údenej makrely [The effect of packaging on physical-chemical and microbiological indices of smoked mackerel]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 290-295.
2018
AFD
2018
AFD
MAČANGA, Ján - BARTKOVSKÝ, Martin - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv prídavku 10 0.000000ermentovaného krmiva na senzorické parametre svaloviny brojlerových kurčiat [Effect of addition 10 % of prefermented feed on sensory properties of broiler meat]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. 2018. ISBN 978-80-552-1813-7, s. 160-163.
2018
AFD
2018
AFD
MAČANGA, Ján - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír. Zmeny senzorických parametrov prsnej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní 100.000000ermentovaného krmiva [Changes of sensory parameters of breast muscle of broiler chickens after feeding of 100.000000ermented feed]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 229-234.
2018
AFH
2018
AFH
KOŠČOVÁ, Jana - FEČKANINOVÁ, Adriána - SØRENSEN, Mette - GONG, Yangyang - MUDROŇOVÁ, Dagmar - POPELKA, Peter. Príprava krmiva suplementovaného probiotikami pre akvakultúru [Preparation of probiotic feed for aquaculture]. In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-579-7, s. 30.
2018
AFH
2018
AFH
FEČKANINOVÁ, Adriána - SØRENSEN, Mette - GONG, Yangyang - KOŠČOVÁ, Jana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - POPELKA, Peter. Survival and shelf life of autochthonous probiotic strains in aquafeed [Prežívateľnosť a uchovateľnosť autochtónnych probiotických kmeňov v krmive určenom pre ryby]. In: Čo nového v mikrobiológii : konferencia. Čo nového v mikrobiológii : konferencia mladých mikrobiológov. 1. vyd. Bratislava : Československá spoločnosť mikrobiologická, 2018. 2018. ISBN 978-80-971422-7-8, s. 19.
2018
BEF
2018
BEF
FEČKANINOVÁ, Adriana - SØRENSEN, Mette - KOŠČOVÁ, Jana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - POPELKA, Peter. Rozvoj akvakultúry na Slovensku [Aquaculture development in Slovakia]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2018. 2018. ISBN 978-80-89738-18-2, s. 70-73.
2018
BEF
2018
BEF
ROBA, Pavol - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Výskyt mykotoxínov v krmive a vo svalovine a vnútorných orgánov hydiny. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2018. 2018. ISBN 978-80-89738-18-2, s. 175-178.
2018
FAI
2018
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie [Proceedings of lectures: safety and quality of poultry meat, eggs, fishery products and game meat]. 1. vyd. Košice : UVLF 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD-ROM, 437 s.
2018
FAI
2018
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie [Proceedings of abstracts: safety and quality of poultry meat, eggs, fishery products and game meat]. 1. vyd. Košice : UVLF 2018. ISBN 978-80-8077-579-7, 111 s.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 459