Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2009
BAB
2009
BAB
NAGY, Jozef - BARANOVÁ, Mária - BARTÁKOVÁ, Klára - BYSTRICKÝ, Pavel - CABADAJ, Rudolf - DANKO, Ján - DOUSEK, Jiři - DRAČKOVÁ, Michaela - GOLIAN, Jozef - JANTO, Rudolf - JEVINOVÁ, Pavlína - KOŽÁROVÁ, Ivona - LAZÁR, Peter - LUPTÁKOVÁ, Oľga - MAĽA, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír - MÁTÉ, Dionýz - NAGYOVÁ, Alena - PAULSEN, Peter - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - PŘIDAL, Antonín - PURKARTOVÁ, Zuzana - SOJÁKOVÁ, Dagmar - STEINHAUSER, Ladislav - STEINHAUSEROVÁ, Iva - SUCHÝ, Pavel - TUREK, Peter - VORLOVÁ, Lenka - VOSLÁŘOVÁ, Eva. Hygiena mäsa, hydiny, vajec a zveriny - II. diel. Rec. Ján Pleva, Juraj Gulovič. 1. vyd. Košice : UVL 2009. ISBN 978-80-8077-180-5, 246 s.
2009
BDF
2009
BDF
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel. Prítomnosť skrytých alergénov v potravinách – závažné riziko pre konzumentov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2009. ISSN 1335-0099, Roč. 34, č. 6 (2009), s. 352-353.
2008
ADF
2008
ADF
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BURDOVÁ, Oľga - KREMEŇ, Jozef. Effect of wheat protein-Seitan, coloured by microbial natural pigment Monascus purpureus on the organoleptic characters of poultry meat products. In: Folia veterinaria. 2008. ISSN 0015-5748, roč. 52, č. 2 (2008), s. 109-112.
2008
AFC
2008
AFC
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MAĽOVÁ, Jana. Inovácia systému prekladania modelových vzoriek v senzorickom laboratóriu [Inovated system of the presentation of model sample in sensory laboratory]. In: XXXVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. a 13. listopad 2008. Brno : VFU, 2008. 2008. ISBN 978-80-7305-049-8, s. 140-143.
2008
AFC
2008
AFC
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - DITTRICHOVÁ, Helena. Kvalitatívne charakteristiky prírodných sójových nápojov v rámci deklarovanej doby skladovania [Qualitative characteristics of natural soya beverages during declared shelf live]. In: XXXVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno 12. a 13. listopad 2008. Brno : VFU, 2008. 2008. ISBN 978-80-7305-049-8, s. 63-67.
2008
AFC
2008
AFC
VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - VIETORIS, Vladimír. Objektivizácia vnemov pri senzorickej analýze [Objectivity of percepts of sensory analysis]. In: XXXVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno 12. a 13. listopad 2008. Brno : VFU, 2008. 2008. ISBN 978-80-7305-049-8, s. 218-220.
2008
AFC
2008
AFC
STRAPÁČ, Imrich - SOKOL, Jozef - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BARANOVÁ, Mária. Obsah selénu v potravinách dennej spotreby [The content of selenium in daily consumption food]. In: XXXVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. a 13. listopad 2008. Brno : VFU, 2008. 2008. ISBN 978-80-7305-049-8, s. 195-198.
2008
AFD
2008
AFD
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - PILIPČINEC, Emil. Integrovaný systém veterinárskej starostlivosti pri znižovaní zdravotného rizika z mlieka. In: Kľúčové problémy výživy slovenského obyvateľstva a bezpečnosť potravín. Nitra : SAPV, 2008. 2008. ISBN 978-80-89162-37-6, s. 33-38.
2008
AFD
2008
AFD
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel. Potravinová bezpečnosť - uplatňovanie princípu od "farmy po stôl" - skúsenosti a problémy [Food safety - application of principle "from the farm to the table" - experiences and problems]. In: Produkčné, zdravotné a ekologické aspekty chovu zvierat. Nitra : SAPV, 2008. 2008. ISBN 978-80-89162-35-2, s. 71-74.
2008
AFD
2008
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Senzorická kvalita sójových výrobkov vyrábaných na Slovensku. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. 2.-3.apríl 2008. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2008. 2008. ISBN 978-80-552-0027-9, s. 181-184.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 309
Page 14 / 31