Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2005
AFC
2005
AFC
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária. Bielkovinové spektrum mliečneho séra vo vzťahu k zdravotnému stavu mliečnej žľazy a technológii spracovnaie mlieka [Protein spectrum of milk serum in relation to state of health of mammary gland and technology of milk processing]. In: XXXV. Lenfeldovy a Höklovy dny - Konference o hygieně a technologii potravin. Brno : VFU, 2005. 2005. s. 76-79.
2005
AFC
2005
AFC
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Možnosti aplikácie prírodného farbiva Monascus purpureus pri výrobe kyslomliečnych výrobkov [Alternative application natural ingredient Monascus purpureus for the manufacture fermanted milk products]. In: XXXV. Lenfeldovy a Höklovy dny - Konference o hygieně a technologii potravin. Brno : VFU, 2005. 2005. s. 68-70.
2005
AFC
2005
AFC
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Stupeň poznania a úroveň konzumácie mlieka a mliečnych výrobkov u vysokoškolskej mládeže [Knowledge and consumption of milk and milk products by university students]. In: XXXV. Lenfeldovy a Höklovy dny - Konference o hygieně a technologii potravin. Brno : VFU, 2005. 2005. s. 104-108.
2005
AFD
2005
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Monascus purpureus ako alternatívna prídavná látka z pohľadu bezpečnosti potravín [Monascus purpureus an alternative additives from food safety point of view]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra 6.-7. apríla 2005. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2005. 2005. ISBN 80-8069-503-2, s. 3-4.
2005
AFD
2005
AFD
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária - DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka - MÁTÉ, Dionýz. Nežiadúce účinky psychrotrofnej mikroflóry na kvalitu mlieka a mliečnych výrobkov [Undesirable effects of psychrotrophic microorganisms on the quality of milk and milk products]. In: Bezpečnost a kontrola potravín, Nitra 6.-7. apríla 2005. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2005. 2005. s.
2005
BDF
2005
BDF
BARANOVÁ, Mária. Káva - povzbudzujúca pochutina. In: Slovenský veterinársky časopis. 2005. Roč. 30, č. 5 (2005), s. 289-292.
2005
BDF
2005
BDF
BARANOVÁ, Mária - BURDOVÁ, Oľga. Možnosti použitia prírodného farbiva monascus pri výrobe tavených syrov. In: Mliekarstvo. 2005. ISSN 1210-3144, Roč. 36, č. 2 (2005), s. 31-34.
2005
BDF
2005
BDF
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária. Sanitačný režim v poľnohospodárskej prvovýrobe a jeho vplyv na asociáciu mikroorganizmov mlieka. In: Mliekarstvo. 2005. ISSN 1210-3144, Roč. 36, č. 3 (2005), s.11-15.
2005
BDF
2005
BDF
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - SABOLOVÁ, Gabriela. Úroveň posudzovania senzorických vlastností mlieka frekventantami špecializovaného senzorického laboratória. In: Mliekarstvo. 2005. ISSN 1210-3144, Roč. 36, č. 1 (2005), s. 39-42.
2005
BDF
2005
BDF
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária. Vplyv technologicky nežiadúcej mikroflóry na kvalitu mlieka a mliečnych výrobkov. In: Mliekarstvo. 2005. ISSN 1210-3144, Roč. 36, č. 2 (2005), s.18-20.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 309
Page 18 / 31