Year
Cat
Year
Category
Publication
2008
AFD
2008
AFD
TUREK, Peter - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - PAŽÁKOVÁ, Janka - MIKULÁŠOVÁ, Monika. O kvalite mäsových výrobkov rozhodne spotrebiteľ. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 195-198.
2008
AFD
2008
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - MIKULÁŠOVÁ, Monika - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie fyzikálno-chemických a senzorických vlastností mäkkých mäsových výrobkov s probiotikami a bez nich [Comparison of physicochemical and sensory properties in soft meat products with and without probiotics]. In: X. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 15.-17. október 2008. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2008. 2008. ISBN 978-80-89385-003, s. [4]
2008
AFD
2008
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter. Sledovanie antioxidačných a antimikrobiálnych vlastností rastlinných extraktov u tepelne opracovaných mäsových výrobkov z bravčového mäsa. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 189-192.
2008
AFD
2008
AFD
ZDOLEC, Nevijo - HADŽIOSMANOVIČ, Mirza - KOZAČINSKI, Lidija - CVRTILA FLECK, Željka - FILIPOVIČ, Ivana - LESKOVAR, Kristina - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Upgrading the Safety and Quality of Traditional Fermented Sausages. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 154-158.
2008
AFD
2008
AFD
ŠOLTÝSOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter. Vplyv glazúrovania na oxidačné zmeny tukov u rýb v priebehu mraziarenského skladovania. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie II. diel, Nitra, 2.-3. apríl 2008. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2008. 2008. ISBN 978-80-552-0028-6, s. 311-313.
2008
BDE
2008
BDE
MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter. Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. In: Maso. 2008. ISSN 1210-4086, Roč. 19, č. 3 (2008), s. 60-61.
2008
BDE
2008
BDE
MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter. Kvalitatívne parametre vajec produkovaných nosnicami plemena Araukána. In: Náš chov. 2008. ISSN 0027-8068, Roč. 68, č. 12 (2008), s. 44-46.
2008
BDE
2008
BDE
MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - ŠÁLY, Ján - POPELKA, Peter. Účinok skrmovania olejového extraktu na oxidačnú stabilitu mäsa. In: Náš chov. 2008. ISSN 0027-8068, Roč. 68, č. 10 (2008), s. 38-39.
2008
BDF
2008
BDF
BYSTRICKÝ, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Čerstvé mäso, jeho vlastnosti, premeny a ich posudzovanie [Časť druhá: Vzhľad, vôňa, konzistencia a chuť mäsa]. In: Slovenský veterinársky časopis. 2008. ISSN 1335-0099, Roč. 33, č. 1 (2008), s. 19-21.
2008
BDF
2008
BDF
MARCINČÁK, Slavomír. Hygiena Alimentorum XXIX. In: Veterinársky spravodajca. 2008. ISSN 1338-189X, Roč. 37, č. 9-10 (2008), s. 2-3.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 657