Publication output

Oxidačná stabilita mäsa brojlerových kurčiat po skrmovaní vybraných bylín : [Oxidative stability of meat of broiler chicken after feeding of selected plants]

About the publication

Record:
MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - ŠIMKOVÁ, Jana - STARUCH, Ladislav - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BAČA, Martin. Oxidačná stabilita mäsa brojlerových kurčiat po skrmovaní vybraných bylín : [Oxidative stability of meat of broiler chicken after feeding of selected plants] In: Bezpečnosť a kontrola potravín. 24.-25. marca 2010, Nitra. Nitra : SPU, 2010. ISBN 978-80-552-0350-8, s. 117-120.
Year:
2010
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
STARUCH Ladislav
0 %
BAČA Martin
0 %
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
ANGELOVIČOVÁ Mária, ČUBOŇ Juraj, KRÁČMAR Stanislav
Edition:
Bezpečnosť a kontrola potravín. 24.-25. marca 2010, Nitra
S. 117-120
Publisher:
SPU
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-552-0350-8
Research area:
neuvedená
Language:
slovak