Year
Cat
Year
Category
Publication
2019
ADF
2019
ADF
SABOLÍK, Ján - SÜLI, Judit - HARVANOVÁ, Jarmila. Vplyv pH kultivačného média na stabilitu skvalénových adjuvantných emulzií používaných k príprave inaktivovaných vakcín [Influence of pH of tissue culture medium on the stability of squalene adjuvant emulsions used to preparation of inactivated vaccines]. In: Folia Pharmaceutica Cassoviensia. 2019. ISSN 2585-9609, Roč. 1, č. 4 (2019), s. 7-16.
2019
AED
2019
AED
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Potenciálne riziká konzumácie surovej stravy (raw food) [Potencial risk of raw foodism]. In: Additives and contaminants in foodstuffs 2019 : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : Slovenská chemická knižnica, 2019. 2019. ISBN 978-80-8208-010-3, s. 204-216.
2019
AFD
2019
AFD
SOBEKOVÁ, Anna - SÜLI, Judit - BUJDOŠOVÁ, Zuzana. B17 - vitamín? [B17 - vitamin?]. In: Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 179-181.
2019
AFD
2019
AFD
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana. Marketing verzus vedecké poznanie – komplexnejší pohľad na polyfenoly [Marketing versus scientific knowledge – more comprehensive view of polyphenols]. In: Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 189-191.
2019
AFH
2019
AFH
ONDREJKOVÁ, Anna - SÜLI, Judit - HARVANOVÁ, Jarmila - PROKEŠ, Marián - KORYTÁR, Ľuboš - ZEMANOVÁ, Silvia. Antioxidačná protekcia adjuvantnej antirabickej vakcíny [Antioxidative protection of rabies vaccine with adjuvant]. In: Slovenský vakcinologický kongres. 10. Slovenský vakcinologický kongres : Program a zborník abstraktov. 1. vyd. Bratislava : A-medi management, 2019. 2019. ISBN 978-80-89797-43-1, s. 19.
2019
AFH
2019
AFH
ONDREJKOVÁ, Anna - SÜLI, Judit - HARVANOVÁ, Jarmila - KORYTÁR, Ľuboš - PROKEŠ, Marián - ZEMANOVÁ, Silvia. Antioxidative protection of squalene adjuvant and adjuvanted rabies vaccine [Antioxidačná protekcia skvalénového adjuvantu a adjuvantná antirabická vakcína]. In: Joint Czechoslovak Virology Conference 2019. Sborník abstraktů z konference Joint Czechoslovak Virology Conference 2019 and 1st SK-AT Structural Virology Meeting, 13.2.-15.2.2019, Bratislava. 1. vyd. Praha : Česká společnost pro biochemii a molekulární biologii Praha, 2019. 2019. ISBN 978-80-86668-53-6, s. 87.
2019
AFH
2019
AFH
SÜLI, Judit - SABOLÍK, Ján - HARVANOVÁ, Jarmila. Nový skvalénový adjuvans pre inaktivované vakcíny [A new squalene adjuvant for inactivated vaccines]. In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 245.
2019
AFH
2019
AFH
HRUŠKOVÁ, Tatiana - SÜLI, Judit - BUJDOŠOVÁ, Zuzana. Piť či nepiť kávu? [To drink or not to drink coffee?]. In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 246.
2019
AFH
2019
AFH
SABOLÍK, Ján - SÜLI, Judit. Vplyv pH kultivačného média na stabilitu skvalénových adjuvantných emulzií používaných k príprave inaktivovaných vakcín [Influence of ph of tissue culture medium on the stability of squalene adjuvant emulsions used to preparation of inactivated vaccines]. In: ŠVOČ. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ sa koná pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach, 24. apríl 2019, Košice : zborník abstraktov 62. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-618-3, s. 59-61.
2019
BAB
2019
BAB
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Zloženie potravín a potravinových surovín [Composition of foods and foodstuffs]. Rec. Lenka Vorlová, Bohuslava Tremlová. 1. vyd. Martin : Osveta 2019. ISBN 978-80-8063-475-9, 588 s.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 11