Year
Cat
Year
Category
Publication
2017
ADC
2017
ADC
REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana. Lipid Peroxidation Process in Meat and Meat Products: A Comparison Study of Malondialdehyde Determination between Modified 2-Thiobarbituric Acid Spectrophotometric Method and Reverse-Phase High-Performance Liquid Chromatography [Peroxidácia lipidov v mäse a v mäsových výrobkoch: Porovnanie stanovenia malondialdehydu kyseliny 2-tiobarbiturovej a vysokoúčinnou kvapalinovou chromatografiou s reverznou fázou]. In: Molecules. 2017. ISSN 1420-3049, Vol. 22, č. 11(2017), s. 1988.
(2017: 3.098 - IF, 131 - H-index, 3.268 - IF 5y, 0.855 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
(2017: 3.098 - IF, 131 - H-index, 3.268 - IF 5y, 0.855 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2017
ADF
2017
ADF
ŠULEKOVÁ, Monika - SMRČOVÁ, Miroslava - HUDÁK, Alexander - HEŽELOVÁ, Mária - FEDOROVÁ, Monika. Organic colouring agents in the pharmaceutical industry [Organické farbivá vo farmaceutickom priemysle]. In: Folia veterinaria. 2017. ISSN 0015-5748, Roč. 61, č. 3 (2017), s. 32-46.
2017
AFD
2017
AFD
REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - TUREK, Peter. Oxidačné procesy v priebehu výroby trvanlivých mäsových výrobkov [Oxidation processes during production of long-life meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 219-223.
2017
AFH
2017
AFH
ŽID, Lukáš - ZELEŇÁK, Vladimír - BEŇOVÁ, Eva - ŠULEKOVÁ, Monika - HUDÁK, Alexander - VÁHOVSKÁ, Lucia. Modifikovaná mezopórovitá silika ako nosič pre naproxen a jej adsorpčné a desorpčné charakteristiky: vplyv povrchovej funkcionalizácie. In: DMS-RE. Development of Materials Science in Research and Education, 4-8 September, 2017, Kežmarské Žľaby : Book of abstracts of the 27th joint seminar. 1. vyd. Bratislava : SSPCH, 2017. 2017. ISBN 978-80-89597-67-3, s. 49.
2017
AFH
2017
AFH
REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris. Monitoring of the oxidation process by RP-HPLC in meat and meat products. In: EuroCongress on Drug Synthesis and Analysis. 46th EuroCongress on Drug Synthesis and Analysis, Bratislava, September 5–8, 2017. 1. vyd. Bratislava : Univerzita Komenského, 2017. 2017. ISBN 978-80-223-4388-6, online, s. 194-195.
2017
AFH
2017
AFH
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - ŠULEKOVÁ, Monika - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - TUREK, Peter. Priebeh oxidačných procesov lipidov v mäsovom výrobku [Oxidation processes during production of long-life meat products]. In: PREVEDA. Interaktívna konferencia mladých vedcov 2017 : Zborník abstraktov, 1.5.2017, Bratislava. 1. vyd. Banská Bystrica : OZ Preveda, 2017. 2017. ISBN 978-80-972360-1-4, online, s. 1.
2017
AFH
2017
AFH
ŽID, Lukáš - ZELEŇÁK, Vladimír - ŠULEKOVÁ, Monika - HUDÁK, Alexander - VÁHOVSKÁ, Lucia. Various types modified mesoporous silicas a carrier for naproxen and their loading and release characteristics [Rôzne typy modifikovanej mezopórovitej siliky ako nosiča pre naproxén a jej adsorpčné a desorpčné charakteristiky]. In: EuroCongress on Drug Synthesis and Analysis. 46th EuroCongress on Drug Synthesis and Analysis, Bratislava, September 5–8, 2017. 1. vyd. Bratislava : Univerzita Komenského, 2017. 2017. ISBN 978-80-223-4388-6, online, s. 50-51.
2017
BDE
2017
BDE
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - ŠULEKOVÁ, Monika - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - TUREK, Peter. Oxidačné procesy lipidov v priebehu výroby trvanlivých mäsových výrobkov [Oxidation processes of lipids during production of long-life meat products]. In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Roč. 28, č. 5(2017), s. 33-36.
2017
BDE
2017
BDE
REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie oxidačných procesov tukov v mäse a v mäsových výrobkoch [A comparison of fat oxidation processes in meat and in meat products]. In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Roč. 28, č. 2(2017), s. 32-35.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 9