Year
Cat
Year
Category
Publication
2019
AED
2019
AED
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Potenciálne riziká konzumácie surovej stravy (raw food) [Potencial risk of raw foodism]. In: Additives and contaminants in foodstuffs 2019 : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : Slovenská chemická knižnica, 2019. 2019. ISBN 978-80-8208-010-3, s. 204-216.
2019
AFD
2019
AFD
SASÁKOVÁ, Naďa - HRUŠKOVÁ, Tatiana - MIŇO, Igor - HOLOTOVÁ, Eva. Hygienické zabezpečenie pitnej vody na farme [Hygienic safety of drinking water on farm]. In: Voda - strategická surovina budúcnosti : Zborník príspevkov. 1. vydanie Košice : TU, 2019. 2019. ISBN 978-80-553-3309-0, CD-ROM, s. 59-62.
2019
AFD
2019
AFD
HOLEČKOVÁ, Beáta - GALDÍKOVÁ, Martina - SCHWARZBACHEROVÁ, Viera - KOLENIČOVÁ, Simona - HALUŠKOVÁ, Jana - LOHAJOVÁ, Ľuboslava - HRUŠKOVÁ, Tatiana - SOBEKOVÁ, Anna - STANIČOVÁ, Jana - VEREBOVÁ, Valéria. Sledovanie genotoxicity neonikotinoidov a ich vplyvu na epigenetické mechanizmy [Assessment of the neonikotinoid genotoxicity and their impact on epigenetic mechanisms]. In: Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 176-178.
2019
AFH
2019
AFH
HRUŠKOVÁ, Tatiana - SÜLI, Judit - BUJDOŠOVÁ, Zuzana. Piť či nepiť kávu? [To drink or not to drink coffee?]. In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 246.
2019
BAB
2019
BAB
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Zloženie potravín a potravinových surovín [Composition of foods and foodstuffs]. Rec. Lenka Vorlová, Bohuslava Tremlová. 1. vyd. Martin : Osveta 2019. ISBN 978-80-8063-475-9, 588 s.
2019
GII
2019
GII
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Zloženie potravín a potravinových surovín: predstavenie monografie. In: Additives and contaminants in foodstuffs 2019. 1. vyd. Bratislava : Slovenská chemická knižnica, 2019. 2019. ISBN 978-80-8208-010-3, s. 201-203.
2018
AEC
2018
AEC
HRUŠKOVÁ, Tatiana - SASÁKOVÁ, Naďa - GREGOVÁ, Gabriela - PAPAJOVÁ, Ingrid - BUJDOŠOVÁ, Zuzana. Disinfection of Water Used for Human and Animal Consumption [Dezinfekcia vody určenej na konzumáciu pre ľudí a zvieratá]. In: Disinfection. ISBN 978-1-78984-475-7, online, s. 9-31.
2018
AED
2018
AED
SASÁKOVÁ, Naďa - HRUŠKOVÁ, Tatiana - VENGLOVSKÝ, Ján - HOLOTOVÁ, Eva - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - MIŇO, Igor. Hygienické zabezpečenie pitnej vody na farme [Hygienic safety of drinking water on the farm]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2018 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-611-4, CD-ROM, s. 45-49.
2017
AFD
2017
AFD
HRUŠKOVÁ, Tatiana - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - SOBEKOVÁ, Anna - SÜLI, Judit. Miera karamelizačných a Maillardových reakcií v závislosti od zloženia modelového systému. In: Priemyselná toxikológia 2017 : Zborník príspevkov z 37. medzinárodného vedeckého sympózia pod záštitou primátora mesta Svit - Ing. Miroslav Škvarek, MPH. 1. vyd. Bratislava : STU, 2017. 2017. ISBN 978-80-227-4701-1, s. 92-96.
2017
BCI
2017
BCI
SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Chemistry - a Set of Questions and Answers for the Entrance Exams. Rec. Zuzana Kostecká, Dagmar Heinová. 1. vyd. Košice : UVLF 2017. ISBN 978-80-8077-528-5, 82 s.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 51