Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2013
BCB
2013
BCB
STECOVÁ, Eva - POPELKA, Peter. Hygiena potravín. Rec. Dionýz Máté, Jozef Nagy, Pavel Maľa, Monika Pipová. 2. dopl. vyd. Bratislava : PROXIMA PRESS 2013. ISBN 978-80-89248-53-7, 277 s.
2013
BDF
2013
BDF
NAGY, Jozef - MELLEN, Martin - BÉM, Karol - TUREK, Peter - POPELKA, Peter - NAGYOVÁ, Alena - MONCOĽOVÁ, Ivana. Objektívne hodnotenie niektorých ukazovateľov kvality vajec pomocou moderných prístrojov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2013. 2013. ISSN 1335-0099, Roč. 38, č. 3-4 (2013), s. 136-137.
2012
AFC
2012
AFC
POPELKA, Peter - MUDROŇOVÁ, Dagmar - KOŠČOVÁ, Jana - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. Izolácia kyselinu mliečnu produkujúcich baktérií z tráviaceho traktu pstruha dúhového. In: Hygiena a technologie potravin - XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 17. a 18. října 2012. Brno : VFU, 2012. 2012. ISBN 978-80-7305-632-2, [CD-ROM], s. 213-216.
2012
AFC
2012
AFC
SOKOLOVÁ, Katarína - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - NAGYOVÁ, Alena. Porovnanie kvality včelieho medu z rôznych regiónov východného Slovenska. In: Hygiena a technologie potravin - XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 17. a 18. října 2012. Brno : VFU, 2012. 2012. ISBN 978-80-7305-632-2, [CD-ROM], s. 230-233.
2012
AFC
2012
AFC
LUPTÁKOVÁ, Oľga - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - POPELKA, Peter - NAGYOVÁ, Alena. Porovnanie úhynov počas výkrmu, prepravy a výsledkov prehliadky post mortem brojlerových kurčiat z hál s rôznou technológiou. In: Hygiena a technologie potravin - XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 17. a 18. října 2012. Brno : VFU, 2012. 2012. ISBN 978-80-7305-632-2, [CD-ROM], s. 180-183.
2012
AFD
2012
AFD
LUPTÁKOVÁ, Oľga - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - TUREK, Peter - NAGYOVÁ, Alena. Analýza trendov úhynu počas prepravy a príčin nepožívateľnosti brojlerových kurčiat v rokoch 2006-2010. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 193-196.
2012
AFD
2012
AFD
MARCINČÁKOVÁ, Dana - PETROVIČ, Vladimír - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MOLNÁR, Ladislav. Antioxidačný status brojlerov a oxidačná stabilita mäsa po skrmovaní vybraných rastlinných extraktov. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, Nitra, 28. -.29. marec 2012 : Zborník prác z IX. medzinárodnej vedeckej konferencie. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2012. 2012. ISBN 978-80-552-0769-8, s. 184-187.
2012
AFD
2012
AFD
NAGY, Jozef - PAULSEN, Peter - LAZÁR, Peter - TUREK, Peter - NAGYOVÁ, Alena - POPELKA, Peter. Comparison of selected chemical composition indicators of Mouflon muscles with other kinds of wild game. In: Folia veterinaria. 2012. ISSN 0015-5748, Roč. 56, Suppl. 1 (2012), s. 44-45.
2012
AFD
2012
AFD
MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - BAČA, Martin - POPELKA, Peter. Effect of herbal extracts added to fish glaze and the method of thawing on oxidation changes in lipids in rainbow trout fillets. In: Folia veterinaria. 2012. ISSN 0015-5748, Roč. 56, Suppl. 1 (2012), s. 42-43.
2012
AFD
2012
AFD
BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - KOVALÍK, Pavol - MOLNÁR, Ladislav - MARCINČÁKOVÁ, Dana - POPELKA, Peter. Kvalita mäsa brojlerových kurčiat po podávaní vybraných extraktov rastlín vo vode. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 157-159.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 459
Page 21 / 46