Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2014
AFD
2014
AFD
MAČANGA, Ján - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Legislatívne požiadavky pre zaručenú tradičnú špecialitu „Spišské párky“ verzus realita [The legislative requirements for traditional speciality guaranteed "spišské párky" versus reality]. In: Zdravie zvierat, kvalita krmív a potravín - AGROKOMPLEX 2014, 21.-24. august 2014, Nitra : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej poľnohospodárskej výstavy. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-422-6, CD ROM, s. 45-47.
2014
AFD
2014
AFD
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Lipidy a ich rozkladné procesy [Lipids and their decomposition processes]. In: Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014 : Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-436-3, s. 71-73.
2014
AFD
2014
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - WU, Jihong - TUREK, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel. Porovnanie obsahu biogénnych amínov v mäsových a vegetariánskych výrobkov [Comparison of biogenic amines content in meat and vegetarian products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 175-178.
2014
AFD
2014
AFD
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie obsahu lipidov voľne žijúcej zveri a farmovo chovanej zveri [Comparison of lipids in wildlife animals and farmed animals]. In: Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014 : Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-436-3, s. 84-87.
2014
AFD
2014
AFD
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie obsahu tuku hrabavej a vodnej hydiny [Comparison of the fat content in scrub fowl and water fowl]. In: Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014 : Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-436-3, s. 80-83.
2014
AFD
2014
AFD
NAGY, Jozef - TUREK, Peter - POPELKA, Peter - NAGYOVÁ, Alena - GULOVIČ, Juraj. Používanie kyseliny mliečnej na zníženie povrchovej mikrobiálnej kontaminácie jatočných tiel hovädzieho dobytka [The use of lactic acid to reduce microbial surface contamination on bovine carcasses]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 226-228.
2014
AFD
2014
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - POSPIECH, Matej - MAČANGA, Ján - TREMLOVÁ, Bohuslava - TUREK, Peter. QUALITY OF SAUSAGES “SPIŠSKÉ PÁRKY” ON SLOVAK AND CZECH MARKETS. In: Folia veterinaria. 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1 - ISSN 0015-5748, Roč. 58, suppl. II (2014), s. 22-24.
2014
AFD
2014
AFD
TUREK, Peter - MAČANGA, Ján. Tradičné mäsové výrobky a potenciál ich výroby v SR [Traditional meat products and their potential for production in Slovakia]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27. - 28. marec 2014. 1. vyd. Nitra : SPU, 2014. 2014. ISBN 978-80-552-1162-6, s. 188-191.
2014
AFD
2014
AFD
PRIBULA, Milan - TUREK, Peter. Vplyv postmortálnych zmien mäsa na kulinársku kvalitu [The influense of postmortal changes of meat on culinary quality]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 259-263.
2014
AFD
2014
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - NAGY, Jozef - REITZNEROVÁ, Anna. Zdravotné účinky konzumácie živočíšnych tukov [Health effects of consumption of animals fats]. In: Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014 : Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-436-3, s. 4-8.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 375
Page 8 / 38