Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2017
AFC
2017
AFC
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - MAČANGA, Ján - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - KOVALÍK, Pavol - HUDÁK, Marek. Vplyv skrmovania fermentovaného produktu obohateného o významné polynenasýtené mastné kyseliny na profil mastných kyselín, chemické zloženie a oxidačné zmeny prsnej svaloviny brojlerových kurčiat [Effect of fermented product enriched with polyunsaturated fatty acids on fatty acid profile, chemical parameters and oxidation processes of broilers breast meat]. In: XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2017. 2017. ISBN 978-80-7305-793-0, CD ROM, s. 187-191.
2017
AFD
2017
AFD
REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - TUREK, Peter. Oxidačné procesy v priebehu výroby trvanlivých mäsových výrobkov [Oxidation processes during production of long-life meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 219-223.
2017
AFD
2017
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - ČERTÍK, Milan - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - HUDÁK, Marek - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Účinok fermentovaného krmiva s obsahom gama-linolénovej kyseliny a beta-karoténu na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat [Effect of fermented feed with gama-linolenic acid and beta-carotene content on quality of brojler chicken meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 168-171.
2017
AFD
2017
AFD
MARCINČÁKOVÁ, Dana - JAĎUTTOVÁ, Iveta - BARTKOVSKÝ, Martin - SCHILLER, Rastislav - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok humínových kyselín na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat [Effect of humic acids on quality of broiler chicken meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 172-175.
2017
AFD
2017
AFD
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - REITZNEROVÁ, Anna - HUDÁK, Marek - KOVALÍK, Pavol - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok skrmovania 10 0.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a kvalitu tuku prsnej svaloviny kurčiat [Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and quality of fat of chicken breast]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 207-210.
2017
AFD
2017
AFD
SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - REITZNEROVÁ, Anna - MARCINČÁK, Slavomír - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana. Vplyv balenia na zmenu farby syrov počas zrecieho procesu [Effect of packaging on color changes during ripening process]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 184-187.
2017
AFE
2017
AFE
KLEMPOVÁ, Tatiana - SLANÝ, Ondrej - RUSNÁK, Matej - CIBULKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan. Nutraceutical potential of fungal solid-state fermented bioproducts. In: 13th International Symposium on Biocatalysis and Biotechnology, October 17-20 2017, Taichung, Taiwan. 1. vyd. Taichung : National Chung Hsing University, 2017. 2017. ISBN 978-986-05-3135-0, s. 46.
2017
AFG
2017
AFG
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - ČERTÍK, Milan - MOLNÁR, Ladislav - SESZTÁKOVÁ, Edina - MARCINČÁK, Slavomír. Effect of feeding 100.000000ermented feed enriched with gammma-linolenic acid and beta-carotene on blood biochemical parameters of broiler chickens [Účinok pridávania 100.000000ermentovaného krmiva obohateného o kyselinu gama linolénovú a beta+karotén na biochémiu krvi brojlerových kurčiat]. In: Veterinary Science and Profession. 7th International Congress "Veterinary Science and Profession", October 5th - 7th 2017, Zagreb, Croatia : Book of Abstracts. 1. vyd. Zagreb : University of Zagreb, 2017. 2017. ISBN 978-953-8006-13-5, s. 104.
2017
AFG
2017
AFG
MUDROŇOVÁ, Dagmar - KARAFFOVÁ, Viera - KOŠČOVÁ, Jana - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - MAČANGA, Ján - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Immunostimulatory and gut-protecting effect of fungal gamma-linolenic acid and beta-carotene contaning prefermented feed for boiler chicken [Imunostimulačný a črevo ochraňujúci vplyv prefermentovaného krmiva obsahujúceho fungálnu kyselinu gamalinolenovú a beta-karotén u brojlerových kurčiat]. In: ICAC. International Conference Analytical Cytometry IX, 14.17.10.2017, Prague, Czech republic : Program and Book of Abstracts. 1. vyd. Praha : AMCA, 2017. 2017. ISBN 978-80-88214-06-9, s. 137-138.
2017
AFG
2017
AFG
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - HUDÁK, Marek - POPELKA, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - MAČANGA, Ján. Impact of feeding 100.000000ermented bioproduct enriched with biologically active compounds on fatty acid profile and quality of chicken breast meat. In: Veterinary Science and Profession. Book of Abstracts 7th International Congress "Veterinary Science and Profession", October 5th-7th 2017, Zagreb, Croatia. 1. vyd. Zagreb : University of Zagreb, 2017. 2017. ISBN 978-853-8006-13-5, s. 102.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 657
Page 30 / 66