Year
Cat
Year
Category
Publication
2001
ADE
2001
ADE
LACIAKOVÁ, Anna - MÁTÉ, Dionýz - PIPOVÁ, Monika - PÁSTOROVÁ, Bernardína - LACIAK, Vlastimil - BAKOŠOVÁ, Andrea. Prevalence of microscopic filamentous fungi in poultry processing plant and concentration of aflatoxin B1 and ochratoxin A in eggs. In: Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy. 2001. ISSN 0042-4870, Roč. 45, č. 1(2001), s. 99-104.
2001
ADE
2001
ADE
BAKOŠOVÁ, Andrea - MÁTÉ, Dionýz - LACIAKOVÁ, Anna - PIPOVÁ, Monika. Utilization of Monascus purpureus in the production of foods of animal origin. In: Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy. 2001. ISSN 0042-4870, Roč. 45, č. 1 (2001), s. 111-116.
2001
ADF
2001
ADF
PAŽÁKOVÁ, Janka - PIPOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - BURDOVÁ, Oľga. The influence of yoghurt on the survival of Salmonella enteritidis AND Salmonella typhimurium. In: Folia veterinaria. 2001. ISSN 0015-5748, Roč. 45, č. 3 (2001), s. 118-121.
2001
AEC
2001
AEC
KOTTFEROVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika - ONDRAŠOVIČ, Miloslav - VARGOVÁ, Milada. Application of the ATP method in hygiene monitoring of the sanitation effect. In: Zdravo očuvati skup iz DDD-a s medunarodnim sudjelovanjem. ISBN 953-96576-9-5,
2001
AED
2001
AED
PAŽÁKOVÁ, Janka - DUDRIKOVÁ, Eva - PIPOVÁ, Monika - TUREK, Peter. Stafylokoky ako biologické nebezpečenstvo pri výrobe kyslomliečnych výrobkov. In: Kyslomliečne výrobky-trend zdravej výživy. Žilina : Výskumný ústav mliekarenský,a.s., 2001. 2001. s. 114-119.
2001
AFC
2001
AFC
SETLÁKOVÁ, M. - PIPOVÁ, Monika - MÁTÉ, Dionýz - LACIAKOVÁ, Anna. Escherichia coli 0157:H7 ako dôležitý humánny patogén [Escherichia coli 0157:H7 as an important human pathogen]. In: Doktorandské spisy III. Konference mladých vědeckých pracovníku. 1. vyd. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2001. 2001. ISBN 80-7305-407-8, s. 64-72.
2001
AFD
2001
AFD
PIPOVÁ, Monika - PAŽÁKOVÁ, Janka - LACIAKOVÁ, Anna - PLACHÁ, Iveta - KOTTFEROVÁ, Jana - SETLÁKOVÁ, M.. Alimentárne ochorenia z mlieka a mliečnych výrobkov [Food-borne diseases derived from milk and dairy pruducts]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 175-176.
2001
AFD
2001
AFD
KOTTFEROVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika - ONDRAŠOVIČ, Miloslav - ŠALITROŠ, Vladimír - KOTTFER, Ladislav. Kontrola účinnosti sanitácie v mliekarenskom priemysle - porovnanie ATP metódy s tradičnou metódou [The control of cleaning efficacy in milk idustry - the comparison ATP method and traditional method]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 214-216.
2001
AFD
2001
AFD
SETLÁKOVÁ, M. - PIPOVÁ, Monika - LACIAKOVÁ, Anna - KOTTFEROVÁ, Jana - ZABORSKIENE, Gintare. Mikrobiálne riziká výrobkov z ovčieho surového mlieka [The microbial risks in products made from raw sheeps milk]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 181-182.
2001
AFD
2001
AFD
LACIAKOVÁ, Anna - PIPOVÁ, Monika - SETLÁKOVÁ, M. - ČONKOVÁ, Eva - LACIAK, Vlastimil. Možnosti kontaminácie syrov mykotoxínmi [The possibilities of cheese-contamination by mycotoxins]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 183-184.
Last database update: 22. 09. 2025 11:26
Number of records in database: 342