Year
Cat
Year
Category
Publication
2006
AFC
2006
AFC
DIČÁKOVÁ, Zuzana - LACIAKOVÁ, Anna - NAGY, Jozef. The estimation of some biogenic amines and moulds in cheese. In: MAISTO MOKSLAS: MAISTO SAUGOS, KOKYBÉS, KONKURENCINGUMO PROBLEMOS IR PERSPEKTYVOS Kaunas - 2006. Kaunas, 2006. 2006. ISBN 9955-675-01-2, s. 16-17.
2006
AFD
2006
AFD
LOHAJOVÁ, Ľuboslava - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef. Determination of Amoxicillin residues in poultry meat using the Premi Test and the STAR method. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 315-318.
2006
AFD
2006
AFD
SOKOL, Jozef - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef. Metody stanovenia reziduí lieciv v potravinách zivocisneho povodu. In: Bezpečnosť a kontrola potravín - I. diel. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-681-0, s. 162-165.
2006
AFD
2006
AFD
NAGYOVÁ, Alena - NAGY, Jozef - KORIM, Peter - ŠALITROŠ, Vladimír. Monitorovanie procesu chladenia brojlerových kurčiat počas kombinovaného chladenia [The monitoring of cooling process of broilers chickens during the combined cooling]. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 221-224.
2006
AFD
2006
AFD
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Porovanie kvalitatívnych a mikrobiologických ukazovateľov chladených a zmrazených hydinových výrobkov [Comparison of qualitative and microbiological parameters of chilled and frozen poultry products]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín - I. diel. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-681-0, s. 370-373.
2006
AFD
2006
AFD
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie kvalitatívnych a mikrobiologickych parametrov chladenych a zmrazenych hydinovych vyrobkov. In: Bezpečnosť a kontrola potravín - I. diel. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-681-0, s. 370-373.
2006
AFD
2006
AFD
PIPOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - JEVINOVÁ, Pavlína - MÁRTONOVÁ, Mária. Porovnanie mikrobiologickej kvality mechanicky separovaného a baadrovaného hydinového mäsa. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 267-270.
2006
AFD
2006
AFD
NAGY, Jozef - KORIMOVÁ, Ľudmila - POPELKA, Peter - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína. Porovnanie niektorých parametrov chemického zloženia mechanicky separovaného hydinového mäsa a "baader" mäsa [A comparison of some parameters of chemical composition of mechanically deboned poultry meat and "baader meat"]. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 79-81.
2006
AFD
2006
AFD
SOKOL, Jozef - RAJSKÝ, Dušan - NAGY, Jozef - GOLIAN, Jozef - HANZEL, Stanislav. Právne akty a ochranné opatrenia spoločenstva v súvislosti s aviárnou influenzou - ich priority, ciele a vecná náplň. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 68-71.
2006
AFD
2006
AFD
ZABORSKIENE, Gintare - TUREK, Peter - NAGY, Jozef. Psychotrophic lactic acid bacteria - an additional safety factor in the fish salad. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 348-352.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 584