Year
Cat
Year
Category
Publication
2012
BDF
2012
BDF
NAGY, Jozef - TUREK, Peter. Hygiena alimentorum XXXIII. In: Slovenský veterinársky časopis. 2012. ISSN 1335-0099, Roč. 37, č. 2 (2012), s. 109-110.
2012
GII
2012
GII
TUREK, Peter. Prof. MVDr. Dionýz Máté, PhD. - v klube šesťdesiatnikov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2012. 2012. ISSN 1335-0099, Roč. 37, č. 5 (2012), s. 292.
2011
AAB
2011
AAB
KOVÁČ, Gabriel - BUGARSKÝ, Andrej - BINDAS, Ľubor - DANKO, Ján - DIANOVSKÝ, Ján - DRÁBEK, Josef - GULOVIČ, Juraj - HADBAVNÝ, Michal - HAJURKA, Jaroslav - HISIRA, Vladimír - HORŇAKOVÁ, Erika - HÚSKA, Miroslav - KORIM, Peter - KOVÁČ, Ľubomír - KOVÁČ, Martin - KOVALKOVIČOVÁ, Natália - LEDECKÝ, Valent - LEGÁTH, Jaroslav - LEŠNÍK, František - LETKOVÁ, Valéria - LEVKUT, Mikuláš - LINK, Róbert - MACÁK, Vladimír - MARETTOVÁ, Elena - MIKULA, Ivan - MIKULA, Ivan - NAGY, Oskar - NOVOTNÝ, František - NOVOTNÝ, Jaroslav - PAULÍKOVÁ, Iveta - PETROVIČ, Vladimír - PILIPČINEC, Emil - REICHEL, Peter - REVAJOVÁ, Viera - SEIDEL, Herbert - ŠVICKÝ, Emil - TÓTHOVÁ, Csilla - TUREK, Peter - VALOCKÝ, Igor. Choroby ošípaných. Rec. Viera Bajová, Ján Pleva, Ján Pliešovský. 1. vyd. Prešov : MICHALA VAŠKA 2011. ISBN 978-80-7165-839-9, 980 s.
2011
ACB
2011
ACB
NAGY, Jozef - JEVINOVÁ, Pavlína - KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - TUREK, Peter. Technológia výroby a kvalita produktov hydiny, rýb, zveriny a medu : Vysokoškolská učebnica pre študijný program Trh a kvalita potravín. Rec. Oľga Luptáková, Pavel Maľa. 1. vyd. Košice : UVLF 2011. ISBN 978-80-8077-258-1, 376 s.
2011
ADE
2011
ADE
LAUKOVÁ, Andrea - TUREK, Peter. Effect of enterocin 4231 in Slovak fermented salami púchov after its experimental inoculation with Listeria Innocua Li. In: Acta Scientiarum Polonorum: Technologia Alimentaria. 2011. ISSN 1644-0730, Vol. 10, č. 4 (2011), s. 423-431.
2011
ADE
2011
ADE
LAUKOVÁ, Andrea - TUREK, Peter - NAGY, Jozef. Nisin Use to Control L. innocua in Experimentally Contaminated Gombasek Sausage [Použitie nisinu na kontrolu L.innocua v experimentálne kontaminovanej gombaseckej klobáse]. In: Journal of Agricultural Science and Technology A. 2011. ISSN 2161-6256, Vol. 1, č. 5A (2011), s. 746-750.
2011
ADF
2011
ADF
FAŠIANGOVÁ, Katarína - TUREK, Peter - POPELKA, Peter. INFLUENCE OF ADDITIVES AND SOME SUPPLEMENTS ON THE MEAT PROTEIN AND MEAT CONTENT IN MEAT PRODUCTS. In: Folia veterinaria. 2011. ISSN 0015-5748, Roč. 55, suppl. 2 (2011), s. 18-20.
2011
AFC
2011
AFC
TUREK, Peter - FAŠIANGOVÁ, Katarína - SUPUKA, Peter. Influence of nitrogen factor on calculation of meat content in meat product. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 12.
2011
AFC
2011
AFC
SUPUKA, Peter - TUREK, Peter - SUPUKOVÁ, Anna. Vplyv genotypov NN, Nn a nn na kvalitu bravčového mäsa. In: XIII. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí. VFU Brno, 1.6.2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-010-8, s. 27-29.
2011
AFD
2011
AFD
FAŠIANGOVÁ, Katarína - TUREK, Peter. MSM ako ukazovateľ relatívnej kvality mäsového výrobku. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, s. 113-116.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 375