Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2012
BDF
2012
BDF
NAGY, Jozef - TUREK, Peter. Hygiena alimentorum XXXIII. In: Slovenský veterinársky časopis. 2012. ISSN 1335-0099, Roč. 37, č. 2 (2012), s. 109-110.
2012
GII
2012
GII
TUREK, Peter. Prof. MVDr. Dionýz Máté, PhD. - v klube šesťdesiatnikov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2012. 2012. ISSN 1335-0099, Roč. 37, č. 5 (2012), s. 292.
2011
AAB
2011
AAB
KOVÁČ, Gabriel - BUGARSKÝ, Andrej - BINDAS, Ľubor - DANKO, Ján - DIANOVSKÝ, Ján - DRÁBEK, Josef - GULOVIČ, Juraj - HADBAVNÝ, Michal - HAJURKA, Jaroslav - HISIRA, Vladimír - HORŇAKOVÁ, Erika - HÚSKA, Miroslav - KORIM, Peter - KOVÁČ, Ľubomír - KOVÁČ, Martin - KOVALKOVIČOVÁ, Natália - LEDECKÝ, Valent - LEGÁTH, Jaroslav - LEŠNÍK, František - LETKOVÁ, Valéria - LEVKUT, Mikuláš - LINK, Róbert - MACÁK, Vladimír - MARETTOVÁ, Elena - MIKULA, Ivan - MIKULA, Ivan - NAGY, Oskar - NOVOTNÝ, František - NOVOTNÝ, Jaroslav - PAULÍKOVÁ, Iveta - PETROVIČ, Vladimír - PILIPČINEC, Emil - REICHEL, Peter - REVAJOVÁ, Viera - SEIDEL, Herbert - ŠVICKÝ, Emil - TÓTHOVÁ, Csilla - TUREK, Peter - VALOCKÝ, Igor. Choroby ošípaných. Rec. Viera Bajová, Ján Pleva, Ján Pliešovský. 1. vyd. Prešov : MICHALA VAŠKA 2011. ISBN 978-80-7165-839-9, 980 s.
2011
ACB
2011
ACB
NAGY, Jozef - JEVINOVÁ, Pavlína - KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - TUREK, Peter. Technológia výroby a kvalita produktov hydiny, rýb, zveriny a medu : Vysokoškolská učebnica pre študijný program Trh a kvalita potravín. Rec. Oľga Luptáková, Pavel Maľa. 1. vyd. Košice : UVLF 2011. ISBN 978-80-8077-258-1, 376 s.
2011
ADE
2011
ADE
LAUKOVÁ, Andrea - TUREK, Peter. Effect of enterocin 4231 in Slovak fermented salami púchov after its experimental inoculation with Listeria Innocua Li. In: Acta Scientiarum Polonorum: Technologia Alimentaria. 2011. ISSN 1644-0730, Vol. 10, č. 4 (2011), s. 423-431.
2011
ADE
2011
ADE
LAUKOVÁ, Andrea - TUREK, Peter - NAGY, Jozef. Nisin Use to Control L. innocua in Experimentally Contaminated Gombasek Sausage [Použitie nisinu na kontrolu L.innocua v experimentálne kontaminovanej gombaseckej klobáse]. In: Journal of Agricultural Science and Technology A. 2011. ISSN 2161-6256, Vol. 1, č. 5A (2011), s. 746-750.
2011
ADF
2011
ADF
FAŠIANGOVÁ, Katarína - TUREK, Peter - POPELKA, Peter. INFLUENCE OF ADDITIVES AND SOME SUPPLEMENTS ON THE MEAT PROTEIN AND MEAT CONTENT IN MEAT PRODUCTS. In: Folia veterinaria. 2011. ISSN 0015-5748, Roč. 55, suppl. 2 (2011), s. 18-20.
2011
AFC
2011
AFC
TUREK, Peter - FAŠIANGOVÁ, Katarína - SUPUKA, Peter. Influence of nitrogen factor on calculation of meat content in meat product. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 12.
2011
AFC
2011
AFC
SUPUKA, Peter - TUREK, Peter - SUPUKOVÁ, Anna. Vplyv genotypov NN, Nn a nn na kvalitu bravčového mäsa. In: XIII. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí. VFU Brno, 1.6.2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-010-8, s. 27-29.
2011
AFD
2011
AFD
FAŠIANGOVÁ, Katarína - TUREK, Peter. MSM ako ukazovateľ relatívnej kvality mäsového výrobku. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, s. 113-116.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 375
Page 15 / 38