Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2005
AFD
2005
AFD
HÚSKA, Miroslav - REICHEL, Peter - NAGY, Jozef - POPELKOVÁ, Miroslava - TUREK, Peter - ŠALITROŠ, Vladimír. Sledovanie bezpečnosti kmeňa Lact. casei var. subp. pseudoplantarum č. 294 na zdravotný stav a vybrané metabolické ukazovatele u ošípaných. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 297-300.
2005
AFD
2005
AFD
STARUCH, Ladislav - KANTOROVÁ, M. - ŠEDIVÁ, Ľ. - FAŠIANGOVÁ, Katarína - TUREK, Peter. Využitie PCR a ELISA metód na dôkaz hovädzej zložky v mäsových výrobkoch (I). In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 313-316.
2005
AFD
2005
AFD
STARUCH, Ladislav - KANTOROVÁ, M. - ŠEDIVÁ, Ľ. - FAŠIANGOVÁ, Katarína - TUREK, Peter. Využitie PCR a ELISA metód na dôkaz hovädzej zložky v mäsových výrobkoch (II). In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 317-320.
2005
BDE
2005
BDE
POPELKA, Peter - TUREK, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Iskustva uvodenja dobre higijenske prakse u prehrambenoj industriji u Slovačkoj. In: Meso. 2005. ISSN 1332-0025, Roč. 7, č. 3 (2005), s. 34-39.
2005
BDF
2005
BDF
ĎUREČKO, Rastislav - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - NAGY, Jozef. Epizootologické a epidemiologické aspekty besnoty. In: Infovet. 2005. Roč. 12, č. 5 (2005), s. 243-245.
2005
BEF
2005
BEF
TUREK, Peter - HARCSA, Ladislav. Pružnosť pri uplatňovaní nariadenia (ES) č. 852/2004 z pohľadu pokračovania v tradičných metódach na ktoromkoľvek stupni výroby. In: Hygienické podmienky výroby a predaja potravín : Bratislava : Potravinárska komora Slovenska, 2005. 2005.
2005
BEF
2005
BEF
TUREK, Peter. Riziká vyplývajúce z rozširujúceho sa medzinárodného obchodu s potravinami. In: VI. potravinárska konferencia - otvorené fórum o stave, bezpečnosti a kvalite potravín, 10.-11. marca 2005, Stará Lesná : Košice : Spoločnosť spotrebiteľov potravín, 2005. 2005. s.11-15.
2004
ADF
2004
ADF
TUREK, Peter. The influence of antioxidants applied in vivo and in vitro on the quality of meat slaughter animals and meat products. In: Folia veterinaria. 2004. ISSN 0015-5748, Roč.48, č.1 suppl. (2004), s.61.
2004
AFC
2004
AFC
TUREK, Peter - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - MIKULÁŠOVÁ, Monika. Kvalita pôvodných mäkkých mäsových výrobkov na báze čistej svalovej bielkoviny. In: XXXVII. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY.Brno 17.11.2007. Brno : VFU, 2004. 2004. s. 147-149.
2004
AFD
2004
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - BURDOVÁ, Oľga - TUREK, Peter. Hodnoty voľných mastných kyselín a počty bunkových elementov v surovom kravskom mlieku [Values of free fatty acids and somatic cell count in raw cow´s milk]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 203-204.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 375
Page 24 / 38