Publication output

Kvalita pôvodných mäkkých mäsových výrobkov na báze čistej svalovej bielkoviny.

About the publication

Record:
TUREK, Peter - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - MIKULÁŠOVÁ, Monika. Kvalita pôvodných mäkkých mäsových výrobkov na báze čistej svalovej bielkoviny. In: XXXVII. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY.Brno 17.11.2007. Brno : VFU, 2004. 2004. s. 147-149.
Year:
2004
Category:
AFC - Published papers at foreign scientific conferences
Authors:
MIKULÁŠOVÁ Monika
0 %
UVMP share:
0 %
Edition:
XXXVII. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY.Brno 17.11.2007
Konference o hygieně a technologii potravin s mezinárodní účastí
S. 147-149
Publisher:
VFU
Place of issue:
Brno
Country of issue:
Slovakia
Research area:
neuvedená
Language:
slovak