Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2001
AED
2001
AED
PAŽÁKOVÁ, Janka - DUDRIKOVÁ, Eva - PIPOVÁ, Monika - TUREK, Peter. Stafylokoky ako biologické nebezpečenstvo pri výrobe kyslomliečnych výrobkov. In: Kyslomliečne výrobky-trend zdravej výživy. Žilina : Výskumný ústav mliekarenský,a.s., 2001. 2001. s. 114-119.
2001
AFD
2001
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - POPELKA, Pavol. Inhibícia jogurtovej kultúry reziduami antibiotík vylučovaných mliekom [Inhibition of yoghurt culture by rezidues of antibiotics excreted to milk]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 235-236.
2001
AFD
2001
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - PIPOVÁ, Monika - TUREK, Peter - BURDOVÁ, Oľga. Rast plesne Geotrichum candidum pri rôznych teplotách [The growth of Geotrichum candidum at different temperatures]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 187-188.
2001
AFD
2001
AFD
BURDOVÁ, Oľga - TUREK, Peter. Realizácia programu FAO a WHO pri ochrane zdravia spotrebiteľa [FAO and WHO program realisation for safety of the customers health]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 48-51.
2001
AFD
2001
AFD
NAGY, Jozef - POPELKA, Pavol - SOKOL, Jozef - TUREK, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila. Vylučovanie reziduí tylozínu mliekom oviec po experimentálnom podávaní [The excretion of oxytetracycline residues in ewes milk after experimental administration]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 227-228.
2001
AFH
2001
AFH
PIPOVÁ, Monika - TUREK, Peter - LACIAKOVÁ, Anna - KOTTFEROVÁ, Jana - SETLÁKOVÁ, M.. Potraviny živočíšneho pôvodu ako možný zdroj Listeria monocytogenes. In: . Zdravie a mikroorganizmy. Abstrakty, 5.-9.septembra 2001, Košice : Abstrakty, 5.-9.septembra 2001, Košice. Košice-Praha : Československá spoločnosť mikrobiologická, 2001. 2001. s.272.
2001
BCI
2001
BCI
BURDOVÁ, Oľga - TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf. Hygiena mlieka z pohľadu správnej výrobnej praxe a aplikácia HACCP do výroby a spracovania mlieka. Rec. 1. vyd. Bratislava : ŠVS SR 2001. ISBN 80-7148-048-7, 132 s.
2001
BCI
2001
BCI
PRÍBELA, Alexander - MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - BARANOVÁ, Mária - NAGY, Jozef. Senzorické hodnotenie potravinárskych surovín, aditívnych látok a výrobkov. Rec. 1. vyd. Košice : IVVL 2001. ISBN 80-968464-6-9, 189 s.
2001
BDF
2001
BDF
BURDOVÁ, Oľga - TUREK, Peter. Bezpečné potraviny - úlohy a zameranie veterinárskeho lekárstva pri produkcii potravín. In: Infovet. 2001. ISSN 1335-1907, Roč. 8, č. 6 (2001), s. 38-39.
2001
BDF
2001
BDF
MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - POPELKA, Peter. Chromatografické metódy stanovenia oxidačných procesov v lipidoch. In: Slovenský veterinársky časopis. 2001. ISSN 1335-0099, Roč. 26, č. 2 (2001), s. 94-97.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 375
Page 28 / 38