Year
Cat
Year
Category
Publication
2001
BDF
2001
BDF
ĎUREČKO, Rastislav - BREYL, Ivo - TUREK, Peter. Rastlinné oleje a polyaromatické uhľovodíky dovezené do SR. In: Slovenský veterinársky časopis. 2001. ISSN 1335-0099, Roč. 26, č. 5 (2001), s. 262-264.
2001
BDF
2001
BDF
TUREK, Peter. Slintačka a krívačka z pohľadu surovín a potravín živočíšneho pôvodu. In: Slovenský veterinársky časopis. 2001. ISSN 1335-0099, Roč. 26, č. 2 (2001), s. 69.
2000
ADE
2000
ADE
KORIMOVÁ, Ľudmila - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter. Vplyv prírodných antioxidantov na kvalitu trvanlivých tepelne neopracovaných mäsových výrobkov. In: Czech Journal of Food Sciences. 2000. ISSN 1212-1800, Vol. 18, č. 4 (2000), s. 124-128.
2000
ADF
2000
ADF
NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef - POPELKA, Peter - TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf. Tylosin residues in the muscles of laying hens after its experimental administration in drinking water. In: Folia veterinaria. 2000. ISSN 0015-5748, Roč. 44, č. 3 (2000), s. 133-135.
2000
AFC
2000
AFC
MIŽÁKOVÁ, Adriana - TUREK, Peter. Výskyt mikroskopických húb v tepelne neopracovaných mäsových výrobkoch, koreninách dostupných v maloobchodnej sieti a ovplyvnenie ich rastu kmeňom Lactobacillus species [The occurrence of microscopic filamentous fungi in heat-untreated meat products, in different spices collected from markets in Slovak republic and inhibition of growth of microscopic filamentous fungi by Lactobacillus species]. In: Doktorandské spisy II.. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2000. 2000. ISBN 80-85114-79-8, s.
2000
AFD
2000
AFD
TUREK, Peter - VANÍKOVÁ, D. - PAŽÁKOVÁ, Janka - LACIAKOVÁ, Anna - MIŽÁKOVÁ, Adriana. Mikrobiológia zmrazeného a rozmrazeného hydinového mäsa [The microbiology of frozen and defrosted poultry meat]. In: Hygiena alimentorum XXI - Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2000. 2000. s. 134-137.
2000
AFD
2000
AFD
MIŽÁKOVÁ, Adriana - TUREK, Peter - BAKOŠOVÁ, Andrea. Možnosti výskytu ochratoxínu a hydiny, jeho toxikokinetika a ochratoxikóza hydiny [The occurence of ochratoxin a in poultry, the toxicokinetics ochratoxin a, and ochratoxicosis of poultry]. In: Hygiena alimentorum XXI - Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2000. 2000. s. 188-191.
2000
AFD
2000
AFD
NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef - POPELKA, Peter - TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf. Rezíduá tylozínu vo svalovine nosníc po experimentálnom podávaní v pitnej vode [Tylosin residues in muscles of laying hens after experimental administration in drinking water]. In: Hygiena alimentorum XXI - Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2000. 2000. s. 203-205.
2000
AFD
2000
AFD
NAGY, Jozef - TUREK, Peter - NAĎ, Oto - NAGYOVÁ, Alena. Sledovanie mikroklimatických podmienok pri skladovaní a predaji mrazenej hydiny [Following of the microclimatic conditions at the storage and sale of the frozen poultry]. In: Hygiena alimentorum XXI - Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2000. 2000. s. 116-117.
2000
AFD
2000
AFD
TUREK, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - NAGY, Jozef - MÁTÉ, Dionýz. Využitie prírodných antiooxidantov v mäsovej výrobe. In: Výživa - potraviny - legislatíva. Bratislava : Slovenská spolocnost pre vyzivu - Bratislava, 2000. 2000. ISBN 80-227-1440-2, s. 71-75.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 375