Year
Cat
Year
Category
Publication
2007
AFC
2007
AFC
VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Poznanie senzorických kvalít zvyšuje bezpečnosť potravín [Knowledge of senzory qualities increases food safety]. In: IX. Konference mladých vědeckých pracovníku s mezinárodní účastí 2007. 2007. ISBN 978-80-7305-012-2, s. 169-173.
2007
AFD
2007
AFD
VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Aká je úroveň poznania senzorických kvalít?. In: Vedecké práce doktorandov 2007, Košice, 12. september 2007 : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2007. 2007. ISBN 978-80-969788-4-7, s. 116-119.
2007
AFD
2007
AFD
VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Bezpečnosť potravín garantuje aj úroveň všeobecného poznania senzorických kvalít [Food safety is also guaranteed by the level of general knowledge of sensory qualities]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 248-252.
2007
AFD
2007
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - DITTRICHOVÁ, Helena - SABOLOVÁ, Gabriela. Hodnotenie kvalitatívnych ukazovateľov prírodných sójových nápojov počas deklarovanej doby skladovania [Evaluation of qualitative characteristics of satural soya during declared shelf live]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 340-345.
2007
AFD
2007
AFD
SABOLOVÁ, Gabriela - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Klamlivé označovanie sójových nápojov [Misleading labeling of soya drinks]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 340-345.
2007
AFD
2007
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - MARCINČÁKOVÁ, Dana - DITTRICHOVÁ, Helena. Mikrobiálne farbivo Monascus purpureus a možnosti jeho využitia v potravinárskom priemysle [Microbiological pigment monascus purpureus and suitebility of its using in food industry]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 207-211.
2007
AFD
2007
AFD
BARANOVÁ, Mária - DITTRICHOVÁ, Helena. Prírodné sójové nápoje pre zdravý životný štýl [Natural soya beverages for healthy life style]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 160-164.
2007
AFD
2007
AFD
BARANOVÁ, Mária - DITTRICHOVÁ, Helena - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Senzorické profily prírodných a rekombinovaných sójových nápojov dostupných v obchodnej sieti [Senzorical profiles of natural and reconstituted soya beverages available in our markets]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 349-353.
2007
AFD
2007
AFD
BURDOVÁ, Oľga - LAUKOVÁ, Andrea - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BARANOVÁ, Mária - PAŽÁKOVÁ, Janka - BENGIN, V.. Staphylococcus aureus - biologické riziko v procese zretia hrudkového syra [Staphylococcus aureus - biological risk in ripening of lump cheese]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 248-253.
2007
AFD
2007
AFD
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - SABOLOVÁ, Gabriela. Úroveň posudzovania mliečnych výrobkov a testovacích substancií poslucháčmi UVL [Assesment of senzory characteristics of milk]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 332-336.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 309