Year
Cat
Year
Category
Publication
2016
AFH
2016
AFH
BARTKOVSKÝ, Martin - ČERTÍK, Milan - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - MOLNÁR, Ladislav - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok skrmovania biofermentovaného krmiva a extraktu repíka brojlerovým kurčatám na jatočnú výťažnosť a kvalitu produkovaného mäsa [The effect of feeding of biofermented feed and agrimony extract on carcass yield and quality of produced chicken meat]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 06.-07. december 2016, Bratislava. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2016. 2016. ISBN 978-80-89738-10-6, s. 18.
2016
AFH
2016
AFH
SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - REITZNEROVÁ, Anna - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv vákuového balenia na zmenu kolorimetrických parametrov povrchu syrov eidamského typu. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 06.-07. december 2016, Bratislava. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2016. 2016. ISBN 978-80-89738-10-6, s. 63.
2016
AFH
2016
AFH
ROBA, Pavol - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Výskyt mykotoxínov v krmive a riziko kontaminácie hydinového mäsa [Occurrence of mycotoxins in feeds and the risk of contamination of poultry meat]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 06.-07. december 2016, Bratislava. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2016. 2016. ISBN 978-80-89738-10-6, s. 61-62.
2016
BDE
2016
BDE
MARCINČÁK, Slavomír - POSPIECH, Matej - TUREK, Peter. Prídavné látky v mäsových výrobkoch. Definície, podmienky použitia a konzervačné prídavné látky [Food additives in meat products - Definitions, conditions of use and food preservatives]. In: Maso. 2016. ISSN 1210-4086, Roč. 27, č. 2(2016), s. 31-36.
2016
BDE
2016
BDE
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - VAŠKO, Ladislav - VAŠKOVÁ, Janka - POLÁKOVÁ, Zuzana. Vplyv humínových kyselín na oxidačnú stabilitu mrazeného hydinového mäsa [The effect of humic acids on oxidative stability of frozen chicken meat]. In: Maso. 2016. ISSN 1210-4086, Roč. 27, č. 4(2016), s. 42-44.
2016
BFA
2016
BFA
KLEMPOVÁ, Tatiana - SLANÝ, Ondrej - GAJDOŠ, Peter - JAŠUREK, Marek - ONDO-EŠTOK, René - TARANDA, Miroslav - MARCINČÁK, Slavomír - MASKAĽOVÁ, Iveta - ČERTÍK, Milan. Prefermented cereals enriched with biologically active compounds as a upplement for chicken feed [Prefermentované cereálie obohatené o biologický aktívne zložky ako doplnok do krmiva hydiny]. In: 12th International Symposium on Biocatalysis and Agricultural Biotechnology, 17-19 October 2016, Hong Kong : 1. vyd. Hong Kong : University of Hong Kong, 2016. 2016. s. 17.
2015
ADE
2015
ADE
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. Physicochemical indicators of the quality of differentially gained rabbit meat. In: Maso International. 2015. ISSN 1805-5281, Vol. 5, č. 1(2015), s. 49-52.
2015
ADF
2015
ADF
MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - VAŠKOVÁ, Janka - JAĎUTTOVÁ, Iveta - MELLEN, Martin. Effect of supplementation of the diet with humic acids on growth performance and carcass yield of broilers. In: Folia veterinaria. 2015. ISSN 0015-5748, Roč. 59, č. 3 (2015), s. 165-168.
2015
ADF
2015
ADF
ČURLEJ, Jozef - MELLEN, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - BELEJ, Ľubomír - ŽIDEK, Radoslav - ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana. IMPACT OF ADDITIVES IN BROILER NUTRITION ON THE QUALITY OF BREAST MUSCLES. In: Folia veterinaria. 2015. ISSN 0015-5748, Roč. 59, č. 3 (2015), s. 179-184.
2015
ADF
2015
ADF
VAŠKOVÁ, Janka - PATLEVIČ, Peter - ŽATKO, Daniel - VAŠKO, Ladislav - MARCINČÁK, Slavomír. Impact of humic acids on trace element content under different conditions. In: Folia veterinaria. 2015. ISSN 0015-5748, Roč. 59, č. 3 (2015), s. 159-164.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 657