Year
Cat
Year
Category
Publication
2015
AFD
2015
AFD
KORÉNEK, Marián - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - HÚSKA, Miroslav. Porovnanie aktivity laktátdehydrogenázy v priebehu zrenia mäsa králikov divých [The comparison lactatedehydrogenase activity during ripening process of rabbit ś meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 174-176.
2015
AFD
2015
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef. Vplyv humínových kyselín na fyzikálno - chemické zmeny v priebehu zrecieho procesu v mäse hydiny [Effect of humine acids on physicochemical changes during ripening process in poultry meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 74-76.
2015
AFD
2015
AFD
SKALICKÁ, Magdaléna - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Výskyt kadmia, olova a niklu vo svalovine pernatej zveri [The occurrence of cadmium, lead and nickel in muscle of game birds]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 168-170.
2015
BDE
2015
BDE
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. Fyzikálno-chemické ukazovatele kvality mäsa králikov divých získaného rozdielnym spôsobom. In: Maso. 2015. ISSN 1210-4086, Roč. 26, č. 4(2015), s. 35-37.
2015
BDF
2015
BDF
KORÉNEKOVÁ, Beáta. Pri nesprávnej tepelnej úprave jedál vzniká nebezpečný akrylamid [If not properly cooked food created dangerous acrylamide]. In: Diabetik. 2015. ISSN 1336-0426, Roč. 15, č.(2015), online 5 s.
2015
BDF
2015
BDF
KORÉNEKOVÁ, Beáta. Varte a pečte zdravšie [Boil and cook healthier]. In: Diabetik. 2015. ISSN 1336-0426, Roč. 14, č. 9-10(2015), s. 60-61.
2015
BDF
2015
BDF
KORÉNEK, Marián - KORÉNEKOVÁ, Beáta - HÚSKA, Miroslav. Význam sodíka v organizme ľudí a jeho výskyt v potravinách. In: Slovenský veterinársky časopis. 2015. 2015. ISSN 1335-0099, Roč. 40, č. 1-2 (2015), s. 22-25.
2015
BDF
2015
BDF
KORÉNEKOVÁ, Beáta. Význam zveriny vo výžive ľudí [Importance of game meat in human nutrition]. In: Diabetik. 2015. ISSN 1336-0426, Roč. 14, č. 11-12(2015), s. 52-54.
2015
BDF
2015
BDF
KORÉNEKOVÁ, Beáta. Zinok a Chróm [Zinc and Chromium]. In: Diabetik. 2015. ISSN 1336-0426, Roč. 14, č. 5-6(2015), s. 26-27.
2014
ADE
2014
ADE
SKALICKÁ, Magdaléna - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Cadmium and lead in the tissues and organs of livestock from an industrially polluted area. In: Maso International. 2014. ISSN 1805-5281, Vol. 4, č. 2(2014), s. 77-80.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 697