Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2013
ADC
2013
ADC
MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - BAČA, Martin - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Effect of glaze and selected herbal extracts on lipid oxidation and sensory properties of frozen Atlantic herrings (Clupea harengus L.). In: Acta Alimentaria. 2013. ISSN 0139-3006, Vol. 42, č. 2(2013), s. 236 - 244.
(2013: 0.427 - IF, 27 - H-index, 0.421 - IF 5y, 0.210 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2011
ADC
2011
ADC
ŽOLDOŠ, Peter - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - MESARČOVÁ, Lýdia - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - NAGYOVÁ, Alena - MAĽA, Pavel. The effect of glaze on the quality of frozen stored Alaska pollack (Theragra chalcogramma) fillets under stable and unstable conditions. In: Acta veterinaria Brno. 2011. ISSN 0001-7213, Vol. 80, č. 3 (2011), s. 299-304.
(2011: 0.431 - IF, 36 - H-index, 0.539 - IF 5y, 0.274 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2022
V3
2022
V3
HISIRA, Vladimír - KADAŠI, Marián - KLEIN, Róbert - MESARČOVÁ, Lýdia - POŠIVÁK, Ján. Biokumulácia medi, železa a zinku u voľne žijúcich prežúvavcov v regióne stredného Gemera [Bioaccumulation of Cu, Fe and Zn in wild ruminants in middle Gemer region]. In: Chemické listy. 2022. ISSN 0009-2770, Vol. 116, no. 9 (2022), p. 543-547.
(2022: 0.600 - IF, 30 - H-index, 0.300 - IF 5y, 0.158 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2011
ADC
2011
ADC
MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - MESARČOVÁ, Lýdia - ŠIMKOVÁ, Jana - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAĽA, Pavel - ČERTÍK, Milan - BAČA, Martin - LÁSZLÓ, Zöldág - BULECA, Ján. Effect of feeding of selected medicinal plants on lipid oxidation of meat of broiler chickens. In: Magyar Allatorvosok Lapja. 2011. ISSN 0025-004X, Vol. 133, č. 7 (2011), s. 409-414.
(2011: 0.201 - IF, 10 - H-index, 0.167 - IF 5y, 0.163 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2008
ADE
2008
ADE
MARCINČÁK, Slavomír - CABADAJ, Rudolf - POPELKA, Peter - ŠOLTÝSOVÁ, Lýdia. Antioxidative effect of oregano supplemented to broilers on oxidative stability of poultry meat. In: Slovenian Veterinary Research. 2008. ISSN 1580-4003, Vol. 45, č. 2 (2008), s. 61-66.
2024
V2
2024
V2
SEMJON, Boris - SPIŠÁKOVÁ, Klára - BARTKOVSKÝ, Martin - ŠUĽÁKOVÁ, Lucia - MESARČOVÁ, Lýdia - VÁRADY, Matúš - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Biogénne amíny vo víne a faktory ovplyvňujúce ich množstvo [Biogenic amines in wine and factors influencing their quantity]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 523-528.
2024
V2
2024
V2
MESARČOVÁ, Lýdia - SKURKOVÁ, Lenka - REITZNEROVÁ, Anna - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - MAKIŠ, Andrej - MARCINČÁK, Slavomír. Ochrana a welfare ošípaných počas prvej fázy pred zabíjaním na bitúnku [Protection and welfare of pigs during first phase of slaughter in the slaughterhouse]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 107-114.
2024
V2
2024
V2
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - PIŠKANINOVÁ, Sára. Prítomnosť rezistentných baktérií čeľade enterobacteriaceae formujúcich biofilm v mäse [Presence of resistant bacteria of the family enterobacteriaceae forming biofilm in meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 497-503.
2024
V2
2024
V2
MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - REITZNEROVÁ, Anna - MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv skrmovania fermentovaných krmív na kvalitatívne parametre a profil mastných kyselín prsnej svaloviny u brojlerovýchc kurčiat [Effect of feeding fermented feeds on the quality parameters and fatty acid profile of breast meat in broiler chickens]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 410-416.
2024
V2
2024
V2
REITZNEROVÁ, Anna - MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír. Využitie rastlinnej vlákniny v mäsových výrobkov [The use of dietary fibre in meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 504-508.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 95
Page 2 / 10