Year
Cat
Year
Category
Publication
2024
V2
2024
V2
VÁRADY, Matúš - PIPOVÁ, Monika - PIVKA, Soňa - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter. Vplyv pôvodu na obsah ťažkých kovov vo výberovej káve [Influence of origin on the content of heavy metals in specialty coffee]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 82-86.
2024
V2
2024
V2
CHOMOVÁ, Natália - RATVAJ, Marek - CINGEĽOVÁ MARUŠČÁKOVÁ, Ivana - POPELKA, Peter - KOŠČOVÁ, Jana - ŽITŇAN, Rudolf - PALÍKOVÁ, Miroslava - MAREŠ, Jan - FALDYNA, Martin - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Ovplyvnenie hladín prozápalového cytokínu il-1 po aplikácii probiotického krmiva u pstruhov dúhových infikovaných Aeromonas salmonicida [The effect of probiotic feed on the levels of proinflammatory cytokine il-1 in rainbow trout infected with Aeromonas salmonicida]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 333-338.
2024
V2
2024
V2
RATVAJ, Marek - CINGEĽOVÁ MARUŠČÁKOVÁ, Ivana - SCHUSTEROVÁ, Petra - POPELKA, Peter - CHOMOVÁ, Natália - ŽITŇAN, Rudolf - MAREŠ, Jan - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Vplyv aplikácie probiotického krmiva v akvakultúre pstruha dúhového na produkčné parametre [The effect of the application of probiotic feed in aquaculture of the rainbow trout on its production parameters]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 492-496.
2024
V2
2024
V2
VÁRADY, Matúš - GRAJZER, Magdalena - POPELKA, Peter. Vplyv rôznych metód spracovania na profil mastných kyselín a parametre kvality výberových káv [Effect of different processing methods on fatty acid profiles and quality parameters in specialty coffees]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 557-562.
2024
V2
2024
V2
CHOMOVÁ, Natália - FRANC, Aleš - PAVLOKOVÁ, Sylvie - SONDOROVÁ, Miriam - MUDROŇOVÁ, Dagmar - FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - KOŠČOVÁ, Jana - ŽITŇAN, Rudolf. Vývoj novej aplikačnej formy probiotického krmiva pre akvakultúru a hodnotenie jej vlastností. In: Mikro – Imuno Seminár Doktorandov 2024 : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-820-0, s. 49-54.
2024
V2
2024
V2
VÁRADY, Matúš - ŠEMELÁKOVÁ, Martina - SOLÁR, Peter - HUDÁKOVÁ, Terézia - POPELKA, Peter. The effect of different roasting and processing method of coffee on the growth of colon tumor cells in vitro. In: GenICa. Student scientific international conference “GenICa” : Book of abstracts. 1. vyd. Košice : UPJŠ v Košiciach, 2024. 2024. ISBN 978-80-574-0333-3, online, s. P21.
2024
O2
2024
O2
RATVAJ, Marek - CINGEĽOVÁ MARUŠČÁKOVÁ, Ivana - SCHUSTEROVÁ, Petra - CHOMOVÁ, Natália - POPELKA, Peter - MAREŠ, Jan - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Autochtónne probiotiká vo výžive pstruha dúhového a imunologický dopad času ich aplikácie. In: Sborník přednášek 18. Sympozia Společnosti pro probiotika a prebiotika : 1. vyd. Praha : ČZU, 2024. 2024. ISBN 978-80-213-3373-4, online, s. 22.
2024
O2
2024
O2
CHOMOVÁ, Natália - RATVAJ, Marek - CINGEĽOVÁ MARUŠČÁKOVÁ, Ivana - POPELKA, Peter - FEČKANINOVÁ, Adriána - KOŠČOVÁ, Jana - MAREŠ, Jan - MALÝ, Ondřej - ŽITŇAN, Rudolf - FALDYNA, Martin - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Imunitná odpoveď pstruha dúhového (Oncorhynchus mykiss) po suplementácii novovyvinutým probiotickým prípravkom a následnej infekcii patogénom Aeromonas salmonicida. In: Sborník přednášek 18. Sympozia Společnosti pro probiotika a prebiotika : 1. vyd. Praha : ČZU, 2024. 2024. ISBN 978-80-213-3373-4, online, s. 32.
2023
P1
2023
P1
JEVINOVÁ, Pavlína - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - REGECOVÁ, Ivana. Mykológia a mykotoxikológia krmív a potravín : (Vysokoškolská učebnica pre študijný program Bezpečnosť krmív a potravín). Rec. Jana Koščová, Janka Poráčová. 1. vyd. Košice : UVLF 2023. ISBN 978-80-8077-810-1, 351 s. [23,2 AH]
2023
V2
2023
V2
JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter - HUDÁKOVÁ, Terézia - PIPOVÁ, Monika. Antifugálna a anibakteriálna účinnosť vodných extraktov chilli paprík [Antifungal and antibacterial activity of aqueous extracts of chili peppers]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 381-387.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 459