Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2008
AFD
2008
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - KASPEROVÁ, Jana - NAGY, Jozef. Meranie farby medu I - metodika na meranie medu pomocou spektrofotometra CM-2600d. In: X. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 15.-17. október 2008. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2008. 2008. ISBN 978-80-89385-003, 5 s.
2008
AFD
2008
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - KASPEROVÁ, Jana - NAGY, Jozef. Meranie farby medu II - využitie spektrofotometra CM-2600d na rozlíšenie druhu včelieho medu. In: X. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 15.-17. október 2008. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2008. 2008. ISBN 978-80-89385-003, 3 s.
2008
AFD
2008
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Odporúčanie druhu a množstva mäsového výrobku vzhľadom na obsah biogénnych amínov pre kategóriu konzumentov so špeciálnymi diétnymi požiadavkami [Recommendation of Meat Products in Respect to Content of Biogenic Amines for Consumers with Special Diet Requirements]. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 209-212.
2008
AFD
2008
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - MIKULÁŠOVÁ, Monika - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie fyzikálno-chemických a senzorických vlastností mäkkých mäsových výrobkov s probiotikami a bez nich [Comparison of physicochemical and sensory properties in soft meat products with and without probiotics]. In: X. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 15.-17. október 2008. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2008. 2008. ISBN 978-80-89385-003, s. [4]
2008
AFD
2008
AFD
KASPEROVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MESARČOVÁ, Lýdia. Porovnanie kvality včelieho medu z obchodnej siete a od domácich producentov. In: X. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 15.-17. október 2008. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2008. 2008. ISBN 978-80-89385-003, 6 s.
2008
AFD
2008
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - SOKOL, Jozef. Stanovenie biogénnych amínov iónovo výmennou chromatografiou v mäse bažantov. In: 17th International conference Analytical methods and human health. October 20-23, 2008. Bratislava : FCHPT STU, 2008. 2008. ISSN 1335-5236, 4 s.
2008
AFD
2008
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Stužené tuky - vplyv na zdravie konzumentov a poplašné správy. In: 3. Európsky seminár. 9. - 11. apríl 2008. Košice : Dom techniky ZSVTS, 2008. 2008. 5 s.
2008
AFD
2008
AFD
SOKOL, Jozef - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Využitie analytických metód pri stanovení rezíduí liečiv v potravinách živočíšneho pôvodu [Using of the analytical methods for determination of the drugs residues in food of animal origin]. In: X. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 15.-17. október 2008. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2008. 2008. ISBN 978-80-89385-003, 2 s.
2008
AFD
2008
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Zastúpenie biogénnych amínov v rôznych druhoch mäsových výrobkov [Representation of Biogennic Amines in Various Types of Meat Products]. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 171-174.
2008
BCI
2008
BCI
BYSTRICKÝ, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Handbook for Practical Lessons from Meat Hygiene and Technology. Rec. Viera Lenártová, Eva Dudriková. 1. vyd. Košice : UVL 2008. ISBN 978-80-8077-094-5, 112 s.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 235
Page 14 / 24