Year
Cat
Year
Category
Publication
2008
AFD
2008
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - KASPEROVÁ, Jana - NAGY, Jozef. Meranie farby medu I - metodika na meranie medu pomocou spektrofotometra CM-2600d. In: X. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 15.-17. október 2008. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2008. 2008. ISBN 978-80-89385-003, 5 s.
2008
AFD
2008
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - KASPEROVÁ, Jana - NAGY, Jozef. Meranie farby medu II - využitie spektrofotometra CM-2600d na rozlíšenie druhu včelieho medu. In: X. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 15.-17. október 2008. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2008. 2008. ISBN 978-80-89385-003, 3 s.
2008
AFD
2008
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Odporúčanie druhu a množstva mäsového výrobku vzhľadom na obsah biogénnych amínov pre kategóriu konzumentov so špeciálnymi diétnymi požiadavkami [Recommendation of Meat Products in Respect to Content of Biogenic Amines for Consumers with Special Diet Requirements]. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 209-212.
2008
AFD
2008
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - MIKULÁŠOVÁ, Monika - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie fyzikálno-chemických a senzorických vlastností mäkkých mäsových výrobkov s probiotikami a bez nich [Comparison of physicochemical and sensory properties in soft meat products with and without probiotics]. In: X. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 15.-17. október 2008. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2008. 2008. ISBN 978-80-89385-003, s. [4]
2008
AFD
2008
AFD
KASPEROVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MESARČOVÁ, Lýdia. Porovnanie kvality včelieho medu z obchodnej siete a od domácich producentov. In: X. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 15.-17. október 2008. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2008. 2008. ISBN 978-80-89385-003, 6 s.
2008
AFD
2008
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - SOKOL, Jozef. Stanovenie biogénnych amínov iónovo výmennou chromatografiou v mäse bažantov. In: 17th International conference Analytical methods and human health. October 20-23, 2008. Bratislava : FCHPT STU, 2008. 2008. ISSN 1335-5236, 4 s.
2008
AFD
2008
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Stužené tuky - vplyv na zdravie konzumentov a poplašné správy. In: 3. Európsky seminár. 9. - 11. apríl 2008. Košice : Dom techniky ZSVTS, 2008. 2008. 5 s.
2008
AFD
2008
AFD
SOKOL, Jozef - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Využitie analytických metód pri stanovení rezíduí liečiv v potravinách živočíšneho pôvodu [Using of the analytical methods for determination of the drugs residues in food of animal origin]. In: X. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 15.-17. október 2008. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2008. 2008. ISBN 978-80-89385-003, 2 s.
2008
AFD
2008
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Zastúpenie biogénnych amínov v rôznych druhoch mäsových výrobkov [Representation of Biogennic Amines in Various Types of Meat Products]. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 171-174.
2008
BCI
2008
BCI
BYSTRICKÝ, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Handbook for Practical Lessons from Meat Hygiene and Technology. Rec. Viera Lenártová, Eva Dudriková. 1. vyd. Košice : UVL 2008. ISBN 978-80-8077-094-5, 112 s.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 235