Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2019
AFH
2019
AFH
MIHALIKOVÁ, Júlia - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Hodnotenie stravovacích návykov vo vzťahu k nadmernej konzumácii sacharidov a porovnávanie chuti cukrov a náhradných sladidiel [Evaluation of nutrition habits in relation to the excessive saccharides consumption and comparison of sugars and sweeteners taste]. In: ŠVOČ. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ sa koná pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach, 24. apríl 2019, Košice : zborník abstraktov 62. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-618-3, s. 45.
2019
AFH
2019
AFH
HUTNÍKOVÁ, Erika - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Obsah soli v mliečnych výrobkoch pre deti predškolského veku [Salt content in milk products for pre-school children]. In: ŠVOČ. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ sa koná pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach, 24. apríl 2019, Košice : zborník abstraktov 62. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-618-3, s. 42-43.
2019
AFH
2019
AFH
DIČÁKOVÁ, Zuzana - SOKOLOVSKÁ, Martina - SEMJON, Boris. Porovnanie aplikácie kakaových práškov do vybraných potravinárskych produktov [Comparison of application of cocoa powders to selected food products]. In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 275.
2019
AFH
2019
AFH
SOKOLOVSKÁ, Martina - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Senzorické hodnotenie kvality kakaa [Sensory evaluation of cocoa quality]. In: ŠVOČ. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ sa koná pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach, 24. apríl 2019, Košice : zborník abstraktov 62. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-618-3, s. 48-49.
2019
AFH
2019
AFH
DIČÁKOVÁ, Zuzana - NÉMETHOVÁ, Gabriela - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana. Sledovanie niektorých vlastností kozieho mlieka v priebehu roka [Monitoring of some goat´s milk properties during the year]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 54.
2019
AFH
2019
AFH
NÉMETHOVÁ, Gabriela - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Sledovanie sezónneho vplyvu na kvalitu kozieho mlieka v domácich podmienkach [Monitoring of seasonal effects on the quality of goat’s milk in domestic conditions]. In: ŠVOČ. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ sa koná pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach, 24. apríl 2019, Košice : zborník abstraktov 62. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-618-3, s. 46-47.
2019
AFH
2019
AFH
DIČÁKOVÁ, Zuzana - SOKOLOVSKÁ, Martina - SEMJON, Boris. Vplyv farby a pH kakaa na vzhľad výrobkov [Effect of color and pH of cocoa on the products appearance]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 55.
2019
BDE
2019
BDE
BAUER, Susanne - DIČÁKOVÁ, Zuzana - VATAŠČINOVÁ, Tatiana - BAUER, Friedrich - PAULSEN, Peter. Gehalte an biogenen Aminen in typischen slowakischen Käsesorten. In: Rundschau für Fleischhygiene und Lebensmittelüberwachung : RFL. 2019. ISSN 0178-2010., Vol 71, no. 4 (2019), p. 120-121.
2018
ACB
2018
ACB
DIČÁKOVÁ, Zuzana. Potravinárska chémia. Rec. Pavel Bystrický, Eva Dudriková. 1. vyd. Košice : UVLF 2018. ISBN 978-80-8077-605-3, 167 s. [8,35AH]
2018
ADC
2018
ADC
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel - SEMJON, Boris - BAUER, Susanne - VALI, Shahriar - PAULSEN, Peter. Contents of biogenic amines and microbiota in typical slowak cheeses [Obsah biogénnych amínov a mikrobioty v typicky slovenských syroch]. In: Journal of Food Safety and Food Quality-Archiv fur Lebensmittelhygiene. 2018. ISSN 0003-925X, Vol. 69, č. 1(2018), s. 4-9.
(2018: 0.282 - IF, 15 - H-index, 0.150 - IF 5y, 0.114 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 235
Page 2 / 24