Year
Cat
Year
Category
Publication
1998
AFD
1998
AFD
CABADAJ, Rudolf - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz. Príprava legislatívy o výrobkoch živočíšneho pôvodu pre potravinový kódex (PK) SR. In: Výživa-potraviny-legislatíva. 1. vyd. Bratislava : Slovenská spolocnost pre vyzivu - Bratislava, 1998. 1998. s. 167-169.
1998
AFD
1998
AFD
ŠELEPCOVÁ, Ľubov - MÁTÉ, Dionýz. Vplyv skrmovania sennej múčky Rhaponticum carthamoides willd na kvalitu mäsa ošípaných [Influence of dried produced Rhaponticum carthamoides willd feeding on quality of pork]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 202.
1998
AFD
1998
AFD
MÁTÉ, Dionýz - DIENEŠOVÁ, M. - BYSTRICKÝ, Pavel. Zmeny organoleptických vlastností mäsových výrobkov v maloobchodnej sieti [Changes in organoleptic properties of meat product in shopping net]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 140.
1998
AFG
1998
AFG
CABADAJ, Rudolf - BURDOVÁ, Oľga - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz. Veterinárna medicína z pohľadu produkcie kvalitných a zdravotne neškodných potravín a surovín živočíšneho pôvodu. In: . XXVIII. Lenfeldovy a Hoklovy dny, 11. a 12. listopadu 1998 VFU BRNO : SOUBOR ZAHRANICNICH REFERATU. Brno,ČR, 1998. 1998. s. 10.
1998
AFH
1998
AFH
KORIMOVÁ, Ľudmila - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - KOVÁČ, Gabriel - KORIM, Peter. Prírodné antioxidanty v tukovej zložke mäsových výrobkov [Natural antioxidants in fat component of meat products]. In: . Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 107.
1998
BDE
1998
BDE
SALADIOVÁ, Danka - CABADAJ, Rudolf - SOKOL, Jozef - MÁTÉ, Dionýz. Vitamín C v prevencii stresov nosníc z intenzívneho a extenzívneho spôsobu chovu. In: Veterinářství. 1998. ISSN 0506-8231, Roč. 48, č. 5 (1998), s. 206-207.
1997
ADC
1997
ADC
KORIMOVÁ, Ľudmila - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - SOKOL, Jozef. Determination of tetracyclines in bones, mechanically separated beef and bones by HPLC method and microbiological agar diffusion tests. In: Veterinární medicína. 1997. ISSN 0375-8427, Roč. 42, č. 5 (1997), s. 129-131.
1997
AED
1997
AED
ŠELEPCOVÁ, Ľubov - MÁTÉ, Dionýz. Nutričná charakteristika leuzei šuštivej a jej vplyv na kvalitu finálneho produktu výkrmových ošípaných [Nutritional characteristic of rhaponticum carthamoides willd and its influence on quality of pork]. In: Aktuálne problémy pri výrobe a využití priemyselných krmív a premixov kŕmnych aditív vo výžive zvierat. Ivanka pri Dunaji, 1997. 1997. XVI.
1997
AFD
1997
AFD
CABADAJ, Rudolf - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter. Veterinárno hygienický dozor pri spracovaní hydiny, vajec, rý a zveriny [Veterinary hygienic inspection during poultry, eggs, fish and game processing]. In: Hygiena alimentorum XVIII - Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie - Košice, 22.-24. september 1997. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1997. 1997. s. 1-3.
1997
AFH
1997
AFH
VAŠKO, Ladislav - TUREK, Peter - IVANKO, Štefan - MÁTÉ, Dionýz. Protein level and feed-stuff energy influence on the fatting parameters and meat quality in fatlings. In: . XVII. Dni fyziológie hospodárskych zvierat, Košice, 12. - 14. november 1997. Košice : ÚFHZ SAV, 1997. 1997. s. 76.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 365