Year
Cat
Year
Category
Publication
2014
AFD
2014
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - POPELKA, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOVALÍK, Pavol - BAČA, Martin. Prefermentovaný cereálny substrát, obohatený o kyselinu gama-linolénovú a jeho vplyv na produkčné parametre brojlerových kurčiat a kvalitu produkovaného mäsa [Prefermented cereal product, enriched with gama-linolenic acid and its impact on production parameters broiler chickens and quality of produced meat]. In: Lazarové dni výživy a veterinárnej dietetiky XI, 2. - 3. 9. 2014, Košice : Zborník prednášok: Medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-408-0, s. 163-166.
2014
AFD
2014
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - POSPIECH, Matej - MAČANGA, Ján - TREMLOVÁ, Bohuslava - TUREK, Peter. QUALITY OF SAUSAGES “SPIŠSKÉ PÁRKY” ON SLOVAK AND CZECH MARKETS. In: Folia veterinaria. 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1 - ISSN 0015-5748, Roč. 58, suppl. II (2014), s. 22-24.
2014
AFD
2014
AFD
FEJERČÁKOVÁ, Andrea - VAŠKOVÁ, Janka - KREMPASKÁ, Klára - VAŠKO, Ladislav - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter. Štúdium aktivity antioxidačných enzýmov v mitochondriách pečene a srdca po perorálnom príjme niektorých prírodných látok s potenciálnym antioxidačným účinkom [Study of antioxidant anzymes activities in liver and heart mitochondria after oral intake of certain natural compounds with antioxidant potential]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 92-95.
2014
AFD
2014
AFD
DŽURINOVÁ, Radka - VAŠKOVÁ, Janka - ŽATKO, Daniel - VAŠKO, Ladislav - MARCINČÁK, Slavomír. Účinnosť humínových kyselín na antioxidačný status v plazme a srdci pri vystavení stresovým podmienkam [Effectiveness of humic acid to antioxidant status in plasma and in heart under stress conditions]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 88-91.
2014
AFD
2014
AFD
MELLEN, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - VAŠKO, Ladislav - KARAHUTA, Jaroslav - MAČANGA, Ján - KONKOĽ, Pavol. Účinok pridávania humínových kyselín do krmiva na výťažnosť a kvalitu produkovaného mäsa hydiny [Effect of adding humic acids to feed on carcass yield and quality of produced meat]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27. - 28. marec 2014. 1. vyd. Nitra : SPU, 2014. 2014. ISBN 978-80-552-1162-6, s. 179-181.
2014
AFD
2014
AFD
ŽATKO, Daniel - VAŠKOVÁ, Janka - DŽURINOVÁ, Radka - VAŠKO, Ladislav - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv podávania humínových kyselín na antioxidačné parametre v pečeni a obličkách pri stresových podmienkach [The effect of humic acid feeding on antioxidant parameters in the liver and kidney under the stress conditions]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 155-158.
2014
AFD
2014
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír - POSPIECH, Matej - VRABEC, Marek. Výživové hodnotenie spišských párkov ako tradične zaručenej špeciality [Nutritive evaluation of sausages "spišské párky"]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 179-183.
2014
AFD
2014
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - NAGY, Jozef - REITZNEROVÁ, Anna. Zdravotné účinky konzumácie živočíšnych tukov [Health effects of consumption of animals fats]. In: Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014 : Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-436-3, s. 4-8.
2014
AFD
2014
AFD
MAČANGA, Ján - TUREK, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁK, Slavomír - BRENESSELOVÁ, Martina. Zloženie spišských párkov deklarované výrobcami a jeho vplyv na vybrané ukazovatele kvality [Composition of "Spišské" frankfurters declared by the producers and its effects on the selected quality parameters]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 214-217.
2014
AFH
2014
AFH
MAČANGA, Ján - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Sledovanie ukazovateľov kvality Spišských párkov [Monitoring quality indicators of "Spišské párky"]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Konferencia. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2014. 2014. ISBN 978-80-89738-01-4, s. 56.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 657