Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2018
AFD
2018
AFD
DANIŠOVÁ, Oľga - VALENČÁKOVÁ, Alexandra - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Identifikácia Encephalitozoon cuniculi u sliepok chovaných na konzum [Identification Encephalitozoon cuniculi in chicken to consuption]. In: Infekčné a parazitárne choroby zvierat, 13. – 14. september 2018, Košice : 6. medzinárodná vedecká konferencia: Zborník príspevkov a abstraktov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-583-4, CD ROM, s. 155-157.
2018
AFD
2018
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - KLEMPOVÁ, Tatiana - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Sledovanie účinku prídavku fermentovaného krmiva na priebeh zrecieho procesu v mäse brojlerových kurčiat plemena Ross [Observation of the fermented feed addition on ripening process in poultry meat of Ross breed]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 140-144.
2018
AFD
2018
AFD
MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOSTILNÍKOVÁ, Nikola - JAĎUTTOVÁ, Iveta - MELLEN, Martin - MAČANGA, Ján - BARTKOVSKÝ, Martin - VÁCZI, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok prídavania 1 % humínových látok do kŕmnych zmesí brojlerov na výťažnosť a chemické zloženie mäsa [The effect of 1 % humic acids feed addition on carcass yield and chemical composition of broiler meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 130-134.
2018
AFD
2018
AFD
SKALICKÁ, Magdaléna - KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin. Vplyv humínových kyselín na minerálne zloženie mäsa kurčiat [Effect of humic acid on the mineral composition of the chickens meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, s. 145-150.
2018
AFD
2018
AFD
MAČANGA, Ján - BARTKOVSKÝ, Martin - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv prídavku 10 0.000000ermentovaného krmiva na senzorické parametre svaloviny brojlerových kurčiat [Effect of addition 10 % of prefermented feed on sensory properties of broiler meat]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. 2018. ISBN 978-80-552-1813-7, s. 160-163.
2018
AFD
2018
AFD
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - HUDÁK, Marek - TUREK, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv skrmovania 10 0.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a oxidačné zmeny prsnej svaloviny [Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken breast meat]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. 2018. ISBN 978-80-552-1813-7, s. 124-127.
2018
AFD
2018
AFD
BARTKOVSKÝ, Martin - ROBA, Pavol - HUDÁK, Marek - TUREK, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv skrmovania 10 0.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a oxidačné zmeny stehennej svaloviny kurčiat [Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken thigh meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 151-155.
2018
AFD
2018
AFD
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - ROBA, Pavol. Vplyv skrmovania fermentovaného krmiva na kvalitu mäsa brojlerov. In: Vedecké práce doktorandov 2018, 4. a 5. september 2018, Košice : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu - XIII. ročník. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2018. 2018. ISBN 978-80-972752-3-5, s. 8-10.
2018
AFD
2018
AFD
MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - HUDÁK, Marek - JAĎUTTOVÁ, Iveta - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv skrmovania humínových látok na produkčné ukazovatele brojlerových kurčiat, profil mastných kyselín a kvalitu produkovaného mäsa [The effect of humic substances feed supplementation on production parameters, fatty acids profile and quality of broiler meat]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIII : zborník prednášok, medzinárodná vedecká konferencia, 6.-7. september 2018, Košice. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-581-0, s. 120-123.
2018
AFD
2018
AFD
MAČANGA, Ján - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír. Zmeny senzorických parametrov prsnej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní 100.000000ermentovaného krmiva [Changes of sensory parameters of breast muscle of broiler chickens after feeding of 100.000000ermented feed]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 229-234.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 24
Page 2 / 3