Year
Cat
Year
Category
Publication
1999
AFD
1999
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - BURDOVÁ, Oľga. Inhibičný účinok niektorých antibiotík na jogurtovú kultúru [The inhibitory effect of some antibiotics on the yoghurt culture]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 192-193.
1999
AFD
1999
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - LACIAKOVÁ, Anna. Zmeny niektorých chemických a mikrobiologických ukazovateľov v priebehu zrenia ovčieho hrudkového syra v laboratórnych podmienkach [The changes of some chemical and microbiological index during the ripening of ewes cheese at the laboroatory conditions]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 194-195.
1999
AFH
1999
AFH
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária - DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka. Hygienická a technologická kvalita mlieka v závislosti od zdravotného stavu dojníc [The influence of healthy conditions of dairy cows on hygienic and technological quality of milk]. In: . Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 43-44.
1999
AFL
1999
AFL
LACIAKOVÁ, Anna - CABADAJ, Rudolf - PAŽÁKOVÁ, Janka - BAKOŠOVÁ, Andrea - LACIAK, Vlastimil. Potraviny ako riziko mikrobiologických a nemikrobiologických ochorení [The foods as a risk of microbiological and non-microbiological diseases]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 130-131.
1999
BDF
1999
BDF
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - PAŽÁKOVÁ, Janka. Mastitídy I. Aktuálny problém prvovýroby mlieka [Mastitis I. The actual problem of milk production on the farm]. In: Infovet. 1999. Roč. 6, č. 1 (1999), s. 27-28.
1998
AFD
1998
AFD
NAGY, Jozef - PAŽÁKOVÁ, Janka - BALSYTE, G.. Hodnoty kyseliny mliečnej počas zrenia a skladovania jogurtu [Lactic acid values during the ripering and storage of yoghurt]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 157-158.
1998
AFD
1998
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - BURDOVÁ, Oľga - NAGY, Jozef. Prežívanie niektorých potravinársky významných mikroorganizmov v jogurte [The survival of some food inportant microorganisms in yoghurt]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 173.
1998
AFD
1998
AFD
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária - PAŽÁKOVÁ, Janka. Vplyv mikrobiálnej kontaminácie surového mlieka na kvalitu mliečnych výrobkov [Effect of the microbial contamination of row milk on the quality of milk products]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 39-40.
1998
AFD
1998
AFD
TUREK, Peter - NAGY, Jozef - PAŽÁKOVÁ, Janka. Význam registrácie klimatických podmienok chladenia mäsa [Importance of meat chilling climatic conditions recording]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 219.
1997
ADC
1997
ADC
PAŽÁKOVÁ, Janka - TUREK, Peter - LACIAKOVÁ, Anna. The survival of Staphylococcus aureus during the fermentation and storage of yoghurt. In: Journal of Applied Microbiolgy. 1997. ISSN 1364-5072, Vol. 82, č. 5(1997), s. 659-662.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 74