Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
1999
AFD
1999
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - BURDOVÁ, Oľga. Inhibičný účinok niektorých antibiotík na jogurtovú kultúru [The inhibitory effect of some antibiotics on the yoghurt culture]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 192-193.
1999
AFD
1999
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - LACIAKOVÁ, Anna. Zmeny niektorých chemických a mikrobiologických ukazovateľov v priebehu zrenia ovčieho hrudkového syra v laboratórnych podmienkach [The changes of some chemical and microbiological index during the ripening of ewes cheese at the laboroatory conditions]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 194-195.
1999
AFH
1999
AFH
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária - DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka. Hygienická a technologická kvalita mlieka v závislosti od zdravotného stavu dojníc [The influence of healthy conditions of dairy cows on hygienic and technological quality of milk]. In: . Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 43-44.
1999
AFL
1999
AFL
LACIAKOVÁ, Anna - CABADAJ, Rudolf - PAŽÁKOVÁ, Janka - BAKOŠOVÁ, Andrea - LACIAK, Vlastimil. Potraviny ako riziko mikrobiologických a nemikrobiologických ochorení [The foods as a risk of microbiological and non-microbiological diseases]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 130-131.
1999
BDF
1999
BDF
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - PAŽÁKOVÁ, Janka. Mastitídy I. Aktuálny problém prvovýroby mlieka [Mastitis I. The actual problem of milk production on the farm]. In: Infovet. 1999. Roč. 6, č. 1 (1999), s. 27-28.
1998
AFD
1998
AFD
NAGY, Jozef - PAŽÁKOVÁ, Janka - BALSYTE, G.. Hodnoty kyseliny mliečnej počas zrenia a skladovania jogurtu [Lactic acid values during the ripering and storage of yoghurt]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 157-158.
1998
AFD
1998
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - BURDOVÁ, Oľga - NAGY, Jozef. Prežívanie niektorých potravinársky významných mikroorganizmov v jogurte [The survival of some food inportant microorganisms in yoghurt]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 173.
1998
AFD
1998
AFD
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária - PAŽÁKOVÁ, Janka. Vplyv mikrobiálnej kontaminácie surového mlieka na kvalitu mliečnych výrobkov [Effect of the microbial contamination of row milk on the quality of milk products]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 39-40.
1998
AFD
1998
AFD
TUREK, Peter - NAGY, Jozef - PAŽÁKOVÁ, Janka. Význam registrácie klimatických podmienok chladenia mäsa [Importance of meat chilling climatic conditions recording]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 219.
1997
ADC
1997
ADC
PAŽÁKOVÁ, Janka - TUREK, Peter - LACIAKOVÁ, Anna. The survival of Staphylococcus aureus during the fermentation and storage of yoghurt. In: Journal of Applied Microbiolgy. 1997. ISSN 1364-5072, Vol. 82, č. 5(1997), s. 659-662.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 74
Page 7 / 8