Year
Cat
Year
Category
Publication
2016
AFD
2016
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MAČANGA, Ján. Stanovenie základných fyzikálno-chemických parametrov v slovenských a rakúskych syroch [Determination of basic physical-chemical parameters of the slovak and austrian cheeses]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 180-184.
2016
AFD
2016
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - ČERTÍK, Milan - MAČANGA, Ján - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MASKAĽOVÁ, Iveta - KOVALÍK, Pavol. Účinok substitúcie komerčného krmiva biofermentovaným krmivom na kvalitu výživy a rastové parametre brojlerových kurčiat [Effect of substitution of comertial feed with biofermented feed on quality of feed mixture and production parameters of broilers chicken]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XII., 7.-8. september 2016, Košice : Zborník prednášok: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-497-4, s. 144-147.
2016
AFD
2016
AFD
MAČANGA, Ján - ČERTÍK, Milan - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁKOVÁ, Dana - REITZNEROVÁ, Anna - KOVALÍK, Pavol - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok substitúcie komerčného krmiva biokrmivom na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat [Effect of the substitution of commercial feed by biofeed on the meat quality of broiler chickens]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XII., 7.-8. september 2016, Košice : Zborník prednášok: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-497-4, s. 219-221.
2016
AFD
2016
AFD
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - ČERTÍK, Milan - MOLNÁR, Ladislav - SESZTÁKOVÁ, Edina - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv biokrmiva obohateného o kyselinu gama-linolénovú a beta-karotén na biochemické parametre krvi brojlerových kurčiat [Effect of organic feed, enriched with gamma-linolenic acid and beta-carotene on biochemical parameters of the blood in broiler chickens]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XII., 7.-8. september 2016, Košice : Zborník prednášok: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-497-4, s. 156-159.
2016
AFD
2016
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - ČERTÍK, Milan - POPELKA, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOVALÍK, Pavol - BARTKOVSKÝ, Martin. Vplyv biokrmiva obohateného o kyselinu gamalinolénovú a extrakt repíka na jatočné parametre a kvalitu mäsa brojlerových kurčiat [Impact of bioproduct, enriched with gama-linolenic acid and agrinomy extract on carcass parameters and meat quality of broiler chickens]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 178-181.
2016
AFD
2016
AFD
RITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - VAŠKO, Ladislav - VAŠKOVÁ, Janka - POLÁKOVÁ, Zuzana. Vplyv humínových kyselín na oxidačnú stabilitu mrazeného hydinového mäsa [The effect of humic acids on oxidative stability of frozen chicken]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 182-185.
2016
AFD
2016
AFD
MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - CAPOVÁ, Katarína. Vplyv obalového materiálu na vybrané ukazovatele kvality piva počas skladovania [Impact of packaging material on selected quality indicators of beer during storage]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 243-246.
2016
AFH
2016
AFH
MAČANGA, Ján - TUREK, Peter - HORŇÁK, Martin. Hodnotenie kvality spišských párkov na základe deklarovaného zloženia. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 06.-07. december 2016, Bratislava. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2016. 2016. ISBN 978-80-89738-10-6, s. 47.
2016
AFH
2016
AFH
BARTKOVSKÝ, Martin - ČERTÍK, Milan - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - MOLNÁR, Ladislav - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok skrmovania biofermentovaného krmiva a extraktu repíka brojlerovým kurčatám na jatočnú výťažnosť a kvalitu produkovaného mäsa [The effect of feeding of biofermented feed and agrimony extract on carcass yield and quality of produced chicken meat]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 06.-07. december 2016, Bratislava. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2016. 2016. ISBN 978-80-89738-10-6, s. 18.
2016
BDE
2016
BDE
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - VAŠKO, Ladislav - VAŠKOVÁ, Janka - POLÁKOVÁ, Zuzana. Vplyv humínových kyselín na oxidačnú stabilitu mrazeného hydinového mäsa [The effect of humic acids on oxidative stability of frozen chicken meat]. In: Maso. 2016. ISSN 1210-4086, Roč. 27, č. 4(2016), s. 42-44.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 20