Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2024
V3
2024
V3
MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - EFTIMOVÁ, Jarmila. Stravovacie preferencie u študentov a zamestancov na UVLF [Dietary preferences of students and staff at UVLF]. In: Folia Pharmaceutica Cassoviensia. 2024. ISSN 2585-9609, Roč. 6, č. 2 (2024), s. 110-130.
2024
V2
2024
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - BARTKOVSKÝ, Martin. Vývoj mikrobioty počas fermentačného procesu vína [Development of microbiota during the fermentation process of wine]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 67-70.
2024
V2
2024
V2
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Vývoj mykobioty vína počas fermentačného procesu [Development of wine mycobiota during the fermentation process]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 40-43.
2024
V2
2024
V2
SEMJON, Boris - SPIŠÁKOVÁ, Klára - BARTKOVSKÝ, Martin - ŠUĽÁKOVÁ, Lucia - MESARČOVÁ, Lýdia - VÁRADY, Matúš - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Biogénne amíny vo víne a faktory ovplyvňujúce ich množstvo [Biogenic amines in wine and factors influencing their quantity]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 523-528.
2024
V2
2024
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - ZAHUMENSKÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana. Mikrobiologická kvalita konzervovaného zeleného hrášku [Microbiological quality of preserved green peas]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 389-394.
2024
V2
2024
V2
MESARČOVÁ, Lýdia - SKURKOVÁ, Lenka - REITZNEROVÁ, Anna - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - MAKIŠ, Andrej - MARCINČÁK, Slavomír. Ochrana a welfare ošípaných počas prvej fázy pred zabíjaním na bitúnku [Protection and welfare of pigs during first phase of slaughter in the slaughterhouse]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 107-114.
2024
V2
2024
V2
MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - KIMÁKOVÁ, Tatiana. Očista pečene ako reštart pre zdravé chudnutie. In: Dni praktickej obezitológie a metabolického syndrómu. Dni praktickej obezitológie a metabolického syndrómu : Výživa a metabolocký syndróm. 1. vyd. Bardejov : Slovenská spoločnosť praktickej obezitológie, 2024. 2024. ISBN 978-80-69061-01-9, s. 60.
2024
O3
2024
O3
MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - KIMÁKOVÁ, Tatiana. Bobuľové ovocie v prevencii civilizačných ochorení. In: Bedeker zdravia. 2024. ISSN 1337-2734, Roč. 20, č. 4 (2024), s. 20-21.
2024
O3
2024
O3
MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - KIMÁKOVÁ, Tatiana. Bylinkové čaje a ich účinky na zdravie. In: Bedeker zdravia. 2024. ISSN 1337-2734, Roč. 20, č. 2 (2024), s. 54-55.
2024
O3
2024
O3
MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - KIMÁKOVÁ, Tatiana. Obsah bioaktívnych látok v zelenine a ich vplyv na zdravie. In: Bedeker zdravia. 2024. ISSN 1337-2734, Roč. 20, č. 4 (2024), s. 56-57.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 22
Strana 1 / 3