Year
Cat
Year
Category
Publication
2017
ADM
2017
ADM
SALIGEROVÁ, Markéta - KOLÁŘ, Jozef. The extent of the burnout syndrome among pharmacists: Partial study [Stupeň výskytu syndromu vyhoření u farmaceutu: dílčí studie]. In: Česká a slovenská farmacie. 2017. ISSN 1210-7816, Roč. 66, č. 3(2017), s. 107-111.
(16 - H-index, 0.197 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
(16 - H-index, 0.197 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2017
ADM
2017
ADM
BARTUNEK, Anton - ŠIMON, František. The image of a good pharmacist in the works of Saladin di Ascoli and Valerius Cordus [Obraz dobrého lekárnika v diele Saladina z Ascola a Valeria Corda]. In: Česká a slovenská farmacie. 2017. ISSN 1210-7816, Roč. 66, č. 2(2017), s. 83-87.
(16 - H-index, 0.197 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
(16 - H-index, 0.197 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2017
ADM
2017
ADM
KURICOVÁ, Mária - LEDECKÝ, Valent - KVETKOVÁ, Jaroslava - LIPTÁK, Tomáš. Vertebral malformations in French bulldogs [Vertebrálne anomálie u francúzskych buldočkov]. In: Istanbul Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi. 2017. ISSN 0250-2836, Vol. 43, č. 2(2017), s. 149-153.
(7 - H-index, 0.179 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
(7 - H-index, 0.179 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2017
ADN
2017
ADN
POPELKA, Peter - ŠMEJKAL, Karel - JEVINOVÁ, Pavlína - ROBA, Pavol. Antibacterial activity of Capsicum extract against selected strains of bacteria and micromycetes [Antibakteriálna aktivita Capsicum extraktov proti vybraným druhom baktérií a mikromycét]. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2017. ISSN 1338-0230, Roč. 11, č. 1(2017), s. 223-229.
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2017
ADN
2017
ADN
MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MASKAĽOVÁ, Iveta - KLEMPOVÁ, Tatiana - FEČKANINOVÁ, Adriána - MELLEN, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Effect of feeding of prefermented bioproduct containing gamma-linolenic acid and beta-carotene on selected parameters of broiler chicken meat quality [Vplyv skrmovania prefermentovaného bioproduktu obsahujúceho kyselinu gamalinolénovú a beta-karotén na vybrané kvality mäsa brojlerov]. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2017. ISSN 1338-0230, Vol. 11, č. 1(2017), s. 466-471.
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2017
ADN
2017
ADN
VASIĽ, Milan - ZIGO, František - ELEČKO, Juraj - ZIGOVÁ, Martina - FARKAŠOVÁ, Zuzana. Effect of peroral supplementation with selenium and vitamin E during late pregnancy on udder health and milk quality in dairy cows [Vplyv perorálnej suplementácie selénu a vitamínu E dojniciam počas poslednej fázy gravidity na zdravotný stav vemena a kvalitu mlieka]. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2017. ISSN 1338-0230, Vol. 11, č. 1(2017), s. 535-538.
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2017
ADN
2017
ADN
ZIGO, František - VASIĽ, Milan - FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZIGOVÁ, Martina - ELEČKO, Juraj. Influence of selenium and vitamin e supplementation during pregnancy on udder health and milk quality in dairy cows at parturition [Vplyv podávania selénu a vitamínu E počas gravidity na zdravotný stav mliečnej žľazy a kvalitu mlieka u dojníc]. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2017. ISSN 1338-0230, Vol. 11, č. 1(2017), s. 58-64.
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2017
ADN
2017
ADN
SÜLI, Judit - HAMAROVÁ, Ingrid - SOBEKOVÁ, Anna. Possible consequences of the sucrose replacement by a fructose-glucose syrup. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2017. ISSN 1338-0230, Roč. 11, č. 1(2017), s. 425-430.
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2017
ADN
2017
ADN
DUDRIKOVÁ, Eva - NAGYOVÁ, Mária - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Survival of Lactobacillus bulgaricus and Bifidobacterium animalis in yoghurts made from commercial starter cultures during refrigerated storage [Prežívanie Lactobacillus bulgaricus a Bifidobacterium animalis v jogurtoch vyrobených komerčnými štartovacími kultúrami počas skladovania]. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2017. ISSN 1338-0230, Vol. 11, č. 1 (2017), s. 597-601.
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2017
AEC
2017
AEC
KYSELOVIČ, Ján - LEDDY, John J.. Cardiac Fibrosis: The Beneficial Effects of Exercise in Cardiac Fibrosis. In: Exercise for Cardiovascular Disease Prevention and Treatment : XIAO, Junjie. From Molecular to Clinical, Part 1. 1. vyd. Singapore : Springer Nature, 2017. ISBN 978-981-10-4306-2 - ISSN 0065-2598, s. 257-268 [1,09AH]
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 1009