Publishing activity

  Marcinčáková Dana, Assoc. prof. DVM, PhD

After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Category
Publication
2011
AFC
MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOVÁČ, Pavol - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - MÁRTONOVÁ, Mária - ŠIMKOVÁ, Jana. Účinok suplementácie rastlinných aditív na rastové parametre kurčiat a senzorickú kvalitu produkovaného hydinového mäsa. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 136-139.
2011
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Oxidačná a bakteriálna stabilite mäsových výrobkov po pridaní extraktov repíka lekárskeho a šalvie lekárskej do mäsového diela. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, s. 139-142.
2011
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - POPELKA, Peter - ŠIMKOVÁ, Jana - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Oxidačná stabilita a profil mastných kyselín tukov mäsa kurčiat po skrmovaní vybraných bylín. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra, 30. - 31. marec 2011.. Nitra : SPU, 2011. ISBN 978-80-552-0559-5, s. 208-210.
2011
AFG
LAUKOVÁ, Andrea - STROMPFOVÁ, Viola - PLACHÁ, Iveta - ČOBANOVÁ, Klaudia - MUDROŇOVÁ, Dagmar - GANCARČÍKOVÁ, Soňa - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika - MARCINČÁKOVÁ, Dana - SZABÓOVÁ, Renáta. New potential canine probiotics. In: ENGIHR. Current Challenges in Gastrointestinal Health Research, 15 Feb 2011 → 16 Feb 2011, Braga, Portugal : 1st Workshop of the European Network for Gastrointestinal Health Research (ENGIHR). 1. vyd. Braga : University of Minho, 2011. s. 10.
2011
AFH
MARCINČÁKOVÁ, Dana - PETROVIČ, Vladimír - MARCINČÁK, Slavomír - KOVALÍK, Pavol - MOLNÁR, Ladislav. Antioxidačný status hydiny a oxidačná stabilita mäsa po skrmovaní vybraných rastlinných extraktov. In: Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve. Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve, Košice, 10. - 11. november 2011. Košice : UVLF, 2011. ISBN 978-80-970552-2-6, s. 85.
2011
AFH
MARCIOVÁ, Antónia - MARCINČÁKOVÁ, Dana - VANTRUBOVÁ, Jana. Účinnosť vybraných esenciálnych olejov voči kvasinkám rodu Candida a Malassezia. In: ŠVOČ : Konferencia. Zborník abstraktov 54. ročníka pri príležitosti svetového roka veterinárskej medicíny 2011, Košice 4. máj 2011. Košice : ESAP UVLF, 2011. ISBN 978-80-8077-227-7, s. 41.
2011
BDF
ČONKOVÁ, Eva - MARCIOVÁ, Antónia - MARCINČÁKOVÁ, Dana - VANTRUBOVÁ, Jana - VÁCZI, Peter. Kvasinky rodu Malassezia z pohľadu veterinárskej medicíny. In: DERMA. 2011. Roč. 11, č. 1 (2011), s. 31.
2010
ADE
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁKOVÁ, Dana - NAGY, Jozef. Organoleptic Evaluation of Poultry Meat Products with Wheat Protein – Seitan, Coloured by Microbial Natural Pigment. In: Assam University Journal of Science and Technology. 2010. ISSN 0975-2773, Vol. 5, č. 1 (2010), s. 1-5.
2010
ADF
MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír. Application of red fermented rice in milk industry. In: Folia veterinaria. 2010. ISSN 0015-5748, Roč. 54, Suppl. (2010), s. 45.
2010
ADF
MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁK, Slavomír. COLOR STABILITY OF EXTRACTS FROM MICROBIAL COLORANT RED FERMENTED RICE : [Stabilita farby extraktov mikrobiálneho farbiva červená fermentovaná ryža] In: Potravinárstvo. 2010. ISSN 1337-0960, Roč. 4, č. 1 (2010), s. 53-58.
Last database update: 09. 05. 2024 08:32:29
Number of records in database: 259
Page 22 / 26