Publishing activity

  Marcinčák Slavomír, Prof. DVM, PhD

After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Category
Publication
2018
AFG
ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana - SLANÝ, Ondrej - JANÁK, Miroslav - MARCINČÁK, Slavomír. Biotechnological preparation of functional cereals-based food and feed. In: Chemistry & Life. 7th meeting on Chemistry & Life 2018, September 12-14, Brno : Book of Abstracts. 1. vyd. Brno : Vysoké učení technické v Brně, 2018. ISBN 978-80-214-5488-0, s. 58-58.
2018
AFH
MESIARKINOVÁ, Anna - KARAFFOVÁ, Viera - MUDROŇOVÁ, Dagmar - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv polynenasýtených mastných kyselín na slizničnú imunitu brojlerov : [The influence of polyunsaturated fatty acids on mucosal immunity of broilers] In: ŠVOČ : konferencia. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ, 18. apríl 2018, Košice : zborník abstraktov 61. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-577-3, s. 20-21.
2018
BCI
FIKSELOVÁ, Martina - MELLEN, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Zdravotná bezpečnosť potravín. Rec. Ľudmila Čuková, Pavel Valášek. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. ISBN 978-80-552-1817-5, 119 s.
2018
BDE
KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MARCINČÁK, Slavomír - MARCINČÁKOVÁ, Dana - SKALICKÁ, Magdaléna. Porovnanie fyzikálnych a chemických zmien v prsnej a stehennej svalovine brojlerových kurčiat Ross 308 po aplikácii humínových kyselín : [Comparison of physical and chemical changes in breast and thigh muscle of broiler chickens Ross 308 after application of humic acids] In: Maso. 2018. ISSN 1210-4086, Vol. 29, no. 6(2018), p. 40-43.
2018
BDE
BARTKOVSKÝ, Martin - MAČANGA, Ján - ROBA, Pavol - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv skrmovania 100.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a oxidačné zmeny prsnej svaloviny kurčiat : [ Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken breast meat] In: Maso. 2018. ISSN 1210-4086, Vol. 29, no. 6(2018), p. 37-40.
2018
BDF
MARCINČÁKOVÁ, Dana - NAGY, Jozef - PLEVA, Ján - SALADIOVÁ, Danka - NAGYOVÁ, Alena - MARCINČÁK, Slavomír. Miesto a význam vody v organizmoch živočíchov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2018. ISSN 1335-0099, Roč. 43, č. 1 (2018), s. 25-28.
2018
BEF
JUŠČÁKOVÁ, Daniela - KOŽÁROVÁ, Ivona - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie troch mikrobiologických metód na stanovenie rezíduín antibiotík v krmivách. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2018. ISBN 978-80-89738-18-2, s. 102-106.
2018
BEF
PETRÍKOVÁ, Dominika - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - KOŽÁROVÁ, Ivona. Sledovanie dynamiky kyseliny mliečnej, fosfátov a hodnôt pH v priebehu postmortálnych procesov v prsnej a stehennej svalovine brojlerových kurčiat. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2018. ISBN 978-80-89738-18-2, s. 164-167.
2018
BEF
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - HUDÁK, Marek - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv skrmovania fermentov krmiva na mäso brojlerových kurčiat : [Effect of fermented feed on broiler meat] In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2018. ISBN 978-80-89738-18-2, s. 28-30.
2018
BEF
ROBA, Pavol - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Výskyt mykotoxínov v krmive a vo svalovine a vnútorných orgánov hydiny. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2018. ISBN 978-80-89738-18-2, s. 175-178.
Last database update: 09. 05. 2024 08:32:29
Number of records in database: 617
Page 25 / 62