Publishing activity

  Maľa Pavel, Assoc. prof. DVM, PhD

After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Category
Publication
2004
AFH
SABOLOVÁ, Gabriela - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel. The presence of hidden allergens in food-grave risk for consumer suffering with food allergy. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone 2004. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s.107.
2004
BDF
MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - BURDOVÁ, Oľga. Mikrobálne farbivo Monascus purpureus a možnosti jeho využitia v potravinárskom priemysle. In: Slovenský veterinársky časopis. 2004. Roč. 29, č. 3 (2004), s. 43-45.
2004
BDF
NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - HUSSEIN, Khalled - MARCINČÁK, Slavomír - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽA, Pavel. Porovnanie rastových parametrov, výtažnosti a vybraných kvalitatívnych ukazovateľov svaloviny u mäsových hybridov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2004. Roč. 29, č. 4 (2004), s. 26-27.
2003
AFD
MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁK, Slavomír. Aplication of microbial pigments Monascus purpureus in inovated poultry meat products. In: Hygiena alimentorum XXIV - poultry, eggs, fish and game-sources of safe foods. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. ISBN 80-88985-93-5, s. 78-80.
2003
AFD
MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁK, Slavomír. Aplikácia mikrobiálneho farbiva Monascus purpureus pri inovácii výrobkov z hydinového mäsa : [Application of microbial pigments Monascus purpureus in inovated poultry meat products] In: Hygiena alimentorum XXIV - hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. Zborník prednášok a posterov 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. s. 138-140.
2003
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - DITTRICHOVÁ, Helena - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Možnosti inovácie sójových výrobkov : [Possibilities of innovation of soyfoods] In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie "Funkčné potraviny". Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Nitra 9. apríl 2003. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2003. s. 141-143.
2003
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - DITTRICHOVÁ, Helena - BURDOVÁ, Oľga. Možnosti využitia prírodného farbiva Monascus purpureus pri výrobe výrobkov zo sóje. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie "Funkčné potraviny". 2003. : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2003. s. 107-109.
2003
AFD
NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - HUSSEIN, Khalled - KORIMOVÁ, Ľudmila - MARCINČÁK, Slavomír - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽA, Pavel. New trends in the production of broiler chickens. In: Hygiena alimentorum XXIV - poultry, eggs, fish and game-sources of safe foods. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. ISBN 80-88985-93-5, s. 59-61.
2003
AFD
NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - HUSSEIN, Khalled - KORIMOVÁ, Ľudmila - MARCINČÁK, Slavomír - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽA, Pavel. Nové trendy v produkcii brojlerových kurčiat : [New trend in the production of broiler chickens] In: Hygiena alimentorum XXIV - hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. Zborník prednášok a posterov 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. s. 107-109.
2003
AFD
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MÁTÉ, Dionýz - SABOLOVÁ, Gabriela. Personálna certifikácia ako nástroj zvyšovania kvality posudzovania potravín. In: Komplexný pohľad na agropotravinársku hygienu. Košice : Dom techniky ZSVTS, 2003. ISBN 80-232-0216-2, s. 57-62.
Last database update: 09. 05. 2024 08:32:29
Number of records in database: 272
Page 19 / 28