Publishing activity

  Marcinčák Slavomír, Prof. DVM, PhD

After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Category
Publication
2022
V2
MUDROŇOVÁ, Dagmar - KARAFFOVÁ, Viera - SEMJON, Boris - NAĎ, Pavel - KOŠČOVÁ, Jana - BARTKOVSKÝ, Martin - MAKIŠ, Andrej - BUJŇÁK, Lukáš - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv humínových látok na produkciu vajec a imunitu nosníc : [Influence of humic substances on egg production and immunity of laying hens] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 55.
2022
V2
KARAFFOVÁ, Viera - MUDROŇOVÁ, Dagmar - POPELKA, Peter - SEMJON, Boris - RATVAJ, Marek - HUDEC, Erik - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv humínových látok na vybrané parametre prsnej svaloviny brojlerov : [The effect of humic substances on selected parameters of breast muscle of broilers] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 36.
2022
V2
SEMJON, Boris - BENEŠOVÁ, Lucia - JAKABOVÁ, Silvia - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁK, Slavomír. Zmeny texturálnych parametrov prsnej svaloviny kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu a humínových látok pred a po tepelnom ošetrení mäsa : [Changes in texture parameters of chicken breast meat after feeding of fermented product and humic substances before and after meat heat treatment] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 71.
2022
O3
SEMJON, Boris - REITZNEROVÁ, Anna - BENEŠOVÁ, Lucia - JAKABOVÁ, Silvia - GOLIAN, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalitatívne hodnotenie vybraných bravčových šuniek z obchodnej siete. In: Maso. 2022. ISSN 1210-4086, Vol. 33, no. 2 (2022), p. 34-40.
2022
O3
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - SEMJON, Boris - KLEMPOVÁ, Tatiana - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Nutričná kvalita danielieho mäsa a vplyv dlhodobého skladovania na jeho oxidačnú stabilitu : [Nutritional quality of fallow deer meat and the effect of long-term storage on its oxidative stability] In: Maso. 2022. ISSN 1210-4086, Vol. 33, no. 4 (2022), p. 51-55.
2022
O3
REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - MAKIŠ, Andrej - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv doby skladovania na farebnú a oxidačnú stabilitu nakrájanej kuracej a morčacej šunky v modelových podmienkach predaja v obchodnej sieti. In: Maso. 2022. ISSN 1210-4086, Vol. 33, no. 2 (2022), p. 42-45.
2022
O2
GREGOVÁ, Gabriela - DANČOVÁ, Nikola - SZABÓOVÁ, Tatiana - MARCINČÁK, Slavomír - REGECOVÁ, Ivana. New approaches to the reduction of antibiotic resistance by feed additives in broiler chicken diet. In: 20th Congress of the International Society for Animal Hygiene (ISAH) 2022. 1. vyd. Berlin : Freie Universität, 2022. online, s. 146-150.
2021
ABC
MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - POPELKA, Peter - TUREK, Peter. Traditional milk and meat products as cultural heritage of the Małopolska region in relation to the neighbouring region of East Slovakia. In: HERNIK, Józef et al. Catalogue of the cultural heritage of Małopolska : From past to modern regional development in an international context. 1. vyd. Krakow : Publishing House of the University of Agriculture in Krakow, 2021. ISBN 978-83-66602-24-3, online, s. 47-62 [1,65AH]
2021
V3
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAKIŠ, Andrej - KLEMPOVÁ, Tatiana - SEMJON, Boris - ROBA, Pavol - MARCINČÁK, Slavomír. Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken breast meat. In: Maso International. 2021. ISSN 1805-5281, Vol. 11, no. 1 (2021), p. 11-15.
2021
AEC
MARCINČÁK, Slavomír. Tokaj – European winery gem in Slovakia. In: Indicators of change in cultural heritage. ISBN 978-83-66602-15-1, s. 207-217 [1,01AH]
Last database update: 09. 05. 2024 08:32:29
Number of records in database: 617
Page 15 / 62