Publishing activity

  Marcinčák Slavomír, Prof. DVM, PhD

After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Category
Publication
2012
AFD
MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - BAČA, Martin - POPELKA, Peter. Účinok extraktov rastlín pridaných do glazúry a spôsobu rozmrazovania na oxidačné zmeny tukov filiet pstruha dúhového. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 312-314.
2012
AFD
VAŠKOVÁ, Janka - FEJERČÁKOVÁ, Andrea - MARCINČÁK, Slavomír - VAŠKO, Ladislav. Účinok n-6 polénovej mastnej kyseliny na redoxnú homeostázu v tkanivách kurčiat. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky X, Košice, 6. september 2012 : Zborník prednášok: Medzinárodná vedecká konferencia. Košice : UVLF, 2012. ISBN 978-80-8077-282-6, s. 211-214.
2012
AFD
FEJERČÁKOVÁ, Andrea - VAŠKOVÁ, Janka - MARCINČÁK, Slavomír - VAŠKO, Ladislav. Účinok niektorých rastlinných silíc na redoxnú homeostázu v tkanivách kurčiat. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky X, Košice, 6. september 2012 : Zborník prednášok: Medzinárodná vedecká konferencia. Košice : UVLF, 2012. ISBN 978-80-8077-282-6, s. 215-217.
2012
AFD
BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - MOLNÁR, Ladislav - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOVALÍK, Pavol - POPELKA, Peter. Účinok podávania extraktov repíka lekárskeho a šalvie lekárskej na oxidačnú stabilitu a senzorickú kvalitu mäsa brojlerových kurčiat. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky X, Košice, 6. september 2012 : Zborník prednášok: Medzinárodná vedecká konferencia. Košice : UVLF, 2012. ISBN 978-80-8077-282-6, s. 292-294.
2012
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - PETROVIČ, Vladimír - MOLNÁR, Ladislav - TUČKOVÁ, Marta - MARCINČÁKOVÁ, Dana - SKLADANÁ, S. - KOVALÍK, Pavol. Účinok podávania vybraných extraktov rastlín na antioxidačný status a lipidový profil krvi brojlerových kurčiat. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky X, Košice, 6. september 2012 : Zborník prednášok: Medzinárodná vedecká konferencia. Košice : UVLF, 2012. ISBN 978-80-8077-282-6, s. 295-298.
2012
AFD
SUPUKA, Peter - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - SUPUKOVÁ, Anna. Úžitkové vlastnosti plemien pietran a yorkshire "C" v podmienkach slovenského chovu. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky X, Košice, 6. september 2012 : Zborník prednášok: Medzinárodná vedecká konferencia. Košice : UVLF, 2012. ISBN 978-80-8077-282-6, s. 312-314.
2012
AFD
KRAVCOVÁ, Zuzana - NEMCOVÁ, Radomíra - MARCINČÁK, Slavomír - SOPKOVÁ, Drahomíra. Vplyv skrmovania ľanového semena a laktobacilov na kvalitu bravčového mäsa. In: V. vedecká konferencia: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, Nitra, 8. - 9. november 2012 : Zborník abstraktov. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2012. ISBN 978-80-970552-6-4, [CD-ROM], s. 249-252.
2012
AFD
MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - BAČA, Martin - POPELKA, Peter. Vplyv spôsobu rozmrazovania a glazúry s prídavkom rastlinných extraktov na kvalitu filiet pstruha dúhového. In: V. vedecká konferencia: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, Nitra, 8. - 9. november 2012. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2012. ISBN 978-80-970552-6-4, [CD-ROM], s. 271-273.
2012
AFD
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin. Vplyv spôsobu ulovenia na priebeh fyzikálno-chemických zmien prebiehajúcich v mäse diviakov lesných počas chladiarenského skladovania. In: V. vedecká konferencia: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, Nitra, 8. - 9. november 2012. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2012. ISBN 978-80-970552-6-4, [CD-ROM], s. 266-269.
2012
AFD
PETROVIČ, Vladimír - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - LAZAR, Gabriel - KOVÁČ, Gabriel. Vplyv suplementácie stopových prvkov do diéty pre hydinu na úroveň lipidovej peroxidácie po zmrazení mäsa. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky X, Košice, 6. september 2012 : Zborník prednášok: Medzinárodná vedecká konferencia. Košice : UVLF, 2012. ISBN 978-80-8077-282-6, s. 318-321.
Last database update: 09. 05. 2024 08:32:29
Number of records in database: 617
Page 42 / 62