Účinok podávania extraktov repíka lekárskeho a šalvie lekárskej na oxidačnú stabilitu a senzorickú kvalitu mäsa brojlerových kurčiat.
About the publication
Record:
BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - MOLNÁR, Ladislav - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOVALÍK, Pavol - POPELKA, Peter. Účinok podávania extraktov repíka lekárskeho a šalvie lekárskej na oxidačnú stabilitu a senzorickú kvalitu mäsa brojlerových kurčiat. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky X, Košice, 6. september 2012 : Zborník prednášok: Medzinárodná vedecká konferencia. Košice : UVLF, 2012. 2012. ISBN 978-80-8077-282-6, s. 292-294.
Year:
2012
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
BAČA Martin
30 %
20 %
20 %
10 %
KOVALÍK Pavol
10 %
10 %
UVMP share:
60 %
Autori vydania:
NAĎ Pavel, MASKAĽOVÁ Iveta, VAJDA Vladimír, DEMETEROVÁ Mária
Edition:
Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky X, Košice, 6. september 2012
Lazar Days of Nutrition and Veterinary Dietetics X.
Zborník prednášok: Medzinárodná vedecká konferencia
S. 292-294
Publisher:
UVLF
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-282-6
Research area:
neuvedená
Language:
slovak