Publikačný výstup

Kvalita pôvodných mäkkých mäsových výrobkov na báze čistej svalovej bielkoviny.

Informácie o publikácii

Zápis:
TUREK, Peter - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - MIKULÁŠOVÁ, Monika. Kvalita pôvodných mäkkých mäsových výrobkov na báze čistej svalovej bielkoviny. In: XXXVII. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY.Brno 17.11.2007. Brno : VFU, 2004. s. 147-149.
Rok vydania:
2004
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:
MIKULÁŠOVÁ Monika
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
XXXVII. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY.Brno 17.11.2007
Konference o hygieně a technologii potravin s mezinárodní účastí
S. 147-149
Vydavateľ:
VFU
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský